Havza’da minik semazenler

Havza’da minik semazenler
07.06.2018
A+
A-

Havza Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında minik öğrencilerin gösterileri sahnelendi.

Özel Fatih Anaokulu tarafından sunulan program okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra ise anaokulu öğrencileri tarafından ezberledikleri sure ve ayetler okundu.

Öğrenciler tarafından okunana ilahilerin ardından minik öğrencilerinden oluşan mehter takımının gösterisi ile sona erdi.

Program sonunda konuşan Havza Müftüsü İlyas Akyazı çocukların dinlerine, milletlerine ve bayraklarına bağlı büyülerinin önemine değinerek; “Bu çocuklarımın yetişmesinde önemli rolleri olan başta aileleri olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmanın sonunda Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Çörekçioğlu tarafından anaokulu idarecilerin çiçek takdim edildi.

Programa Havza Müftüsü İlyas Akyazı ve çok sayıda Havzalı katıldı.

TSO iftar

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından geleneksel iftar programı düzenlendi.

Özel bir tesiste düzenlenen iftar programına konuşan Havza TSO Başkanı Erkan Acar Havza Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar programının gelenekselleştiğini ve bir aile buluşması olduğunu belirterek; “Biliyoruz tüm Havzanın gözü kulağı Havza Organize Sanayi Bölgesinden (OSB) gelecek iyi haberlerde. İnşallah bir aya kadar ülkemizde sektöründe lider iki firma tarafından Havza OSB’de yatırımlarına başlayacak ve temellerini atacak. Geleneksel iftar programımıza katılan herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı ise Havzalı olmanın bir gurur olduğunu belirterek; “Havza Atatürk’ün milli mücadeleyi tüm dünyaya duyurduğu ve başlattığı bir ilçe. İnşallah ilçemiz organize bölgemize yapılacak olan yatırımlar ile çok iyi yerlere gelecek.” Dedi.

İftar programına  Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Murta İkiz, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun TSO  Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza TSO Meclis Başkanı Mustafa Başaran, Siyasi parti temsilcileri, TSO üyeleri ve davetliler katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber