Havza’da Başkan Adayı Sebahattin Özdemir’e destek

Havza’da Başkan Adayı Sebahattin Özdemir’e destek
14.03.2019
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Havza’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir’e destek verdi.

Köktaş ilk olarak Havza’da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek burada partililer ile bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan 31 Mart tarihine kadar Havza’da kapısı çalınmadık ev bırakmadan çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ise 15 yılda Havzanın önemli hizmetle aldığını ve bu hizmetlerin devamı için aday olduğunu belirterek; “Bu seçimler hizmetlere devam etmemiz için önemli bir fırsat. Amacımız yapılanların üzerine daha fazlasını koymak ve halkımıza hizmet etmek.” Dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise ülkenin geleceğini yakından ilgilendiren bir seçim yaşanacağını belirterek; “Bizler ülkemizin bekası için MHP ile ittifak ettik. Birileri ise dışarıda dizayn edilen ve içeride yan yana gelen kişiler tarafından kurulan bir ittifak var. PKK’ya vuruyorsun ses CHP’de, FETÖ’ye vuruyorsun ses İYİ Partiden geliyor. Onun için 31 Mart istiklal ve istikbal meselesidir. Bunun böyle bilinmesini istiyoruz. Allah’ın izniyle bayrağımız göklerde dalgalandıkça, ezanlarımız minarelerden okundukça, bu vatanın birliği, dirliği devam ettikçe Allah’ın da izniyle de Cumhur İttifakı da ilelebet sürecek. AK Parti ve MHP olarak el ele, gönül gönüle, pazara kadar değil mezara kadar bu yoldayız.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş daha sonra Havza Muhtarları Derneğini Ziyaret ederek muhtarlar ile bir araya geldi.

Dernek Başkanı Ahmet Çavdar’ın konuşmasının ardından konuşan Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ise 2002 yılından bu yana siyasetin içinde bir olarak tüm mahallelerin sorunlarını bildiğini ve göreve geldiğinde sorunların önceliğine göre hizmetlere başlayacaklarını belirtti.

Burada bir konuşma yapan Köktaş ülkenin geleceği ile MHP ile bir bütün olduklarını belirterek; “İnşallah ülkemizi daha güzel günlere hep birlikte taşıyacağız. Bizde ben yok biz var. Muhtarlarımız bizler için önemli. Aday olan muhtarlarımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Köktaş ve beraberindekiler daha sonra Havza Ticaret ve Sanayi Odasına geçerek burada Oda Başkanı Erkan Acar ve oda yöneticileri ile bir araya geldiler.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar Havza Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında bilgiler vererek; “31 Mart yerel seçimleri inşallah sonuçları itibarı ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirir.” Dedi.

Köktaş burada da yapmış olduğu konuşmada önceliklerinin ekonomik kalkınma olduğunu belirterek; “Havza’da istihdam sorunu var. Bunun çözümü de Havza Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak yatırımlar. Bizler yatırımcı bulmak adına elimizden geleni yapacağız.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş daha sonra ise esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet etti, Cumhur İttifakı Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir için destek istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber