Havza ve Köylerini Sevenler Derneğinde Görev Değişimi

Havza ve Köylerini Sevenler Derneğinde Görev Değişimi
18.02.2019
A+
A-

Samsun’da faaliyet gösteren Havza ve Köylerini Sevenler Derneğinde görev değişimi yaşandı.

Mevcut Başkan Harun Savaş’ın istifa etmesi üzerine Havza ve Köylerini Sevenler Derneğinde başkanlık görevine Bayram Yılmaz getirildi.

Düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Harun Savaş görevi kendi isteği ile devrettiğini belirterek; “Yoğun iş tempom neden ile sever yapmış olduğum görevimden istifa ettim. Yoğun işlerim neden ile derneğimizin işlerinin aksamaması adına bu görevi layığı ile yapacak olan Bayram Yılmaz’a devrediyorum. Biliyorum ki emaneti ehline teslim ettim, için rahat. Kendisine ve derneğimize hayırlı olsun.” Dedi.

Havza ve Köylerini Sevenler Derneği Başkanlığına gelen Bayram Yılmaz ise Harun Savaş’a hizmetleri ve güveni için teşekkür ederek; “Sayın Başkanıma şahsım ve dernek üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. İnşallah Havzamız için Havzalılar için çalışmaya devam edeceğiz. Bu süreçte de Sayın Başkanımın tecrübeleri bize yol gösterecektir.” Dedi.

Yapılan görev değişikliğinin ardından derneğin yönetimi şu şekilde oldu;

Bayram Yılmaz Başkan, Seyit Ahmet Seldüz Başkan Yardımcısı, Orhan Kaya Başkan Yardımcısı, Seyit Ahmet Erol Muhasip, Selahattin Kocatepe sekreter, Kumru Çiçek Kadın Kolları Başkanı, Harun Savaş, Dursun Kaya ve Tamer İpek ise yönetim kurulu üyesi oldu.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan Ak Parti Havza Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret etti.

Ziyarette bir konuşma yapan Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan yerel seçim çalışmaları kapsamında her zaman sahada olduklarını belirterek; “Bundan önce olduğu gibi sadece seçim zamanı değil her zaman halkımız ile birlikteyiz. Partimizin olmazsa olmazı halkımız ile istişare halinde olacağız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Ak Partinin seçimin kazanmama gibi bir kaygısı olmadığını belirterek; “Önemli olan oy oranımızı arttırarak kazanmak. Bunun için daha çok çalışmalıyız.” Dedi.

Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ise Havza için projelerinin hazır olduğunu belirterek; “Yapılanların üzerine daha fazlasını koymak için yola çıktık.” Dedi.

Ziyarette son olarak konuşan Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan 31 Mart’ta normalde yerel seçimlerin yapıldığını fakat sonucunun geneli ilgilendiren bir seçim olduğunu belirterek; “Birileri bu seçim sonuçlarını merakla bekliyor. İstiyorlar ki iktidar zayıflasın, ülkenin istikrarı tökezlesin. Bunu Washington bekliyor, İsrail bekliyor. Ülkemizi bölmek isteyenler bekliyor. Bu millet onlara bu seferde fırsat vermeyecektir. Bunan inancımız tam. Normalde yerel seçimleri yapıyoruz ama sonuçları itibari ile geneli ilgilendiren önemli bir seçim olacak 31 Mart seçimleri.” Dedi.

Konuşmaların ardından Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet etti, Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir için destek istedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.