Havza ramazan’a hazır

Havza ramazan’a hazır
15.05.2018
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza’da halkının Ramazan aynı rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yapmış olduğu açıklamada vatandaşların Ramazan ayını huzur ve rahat içerisinde geçirmesi için her türlü tedbirin alındığını belirterek; “Ramazan ayı boyunca Zabıta Müdürlüğümüz, Temizlik Hizmetleri Müdürlüğümüz ve diğer hizmet birimlerimiz ile ilgili olarak görevlendirmeler yapıldı. Yine Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından halkımızı Ramazan Ayının ruhuna ve maneviyatına uygun programlar ile dolu dolu bir Ramazan geçireceğiz.” Dedi.

İkiz bu yıl da her yıl olduğu gibi Ramazan’ı maneviyatına uygun şekilde değerlendirmek için farklı etkinlikler düzenleneceğini belirterek; “ 11 ayın sultanı Ramazan ayının en güzel şekilde idrak edilebilmesi için her yıl olduğu gibi bu yıl da kültür ve maneviyat ağırlıklı bir birinden farklı etkinlikler gerçekleştireceğiz. Ramazan ayı süresince geceleri Kur’an-ı Kerim tilavetleri, sema gösterileri, tasavvuf musikisi konserleri, çocuklara özel orta oyunu, tiyatro, Hacivat-Karagöz gösterisi ve ilahiler gibi birçok farklı etkinlik yer alacak. Yani Ramazan Ayı boyunca Kevser Cami önünde yediden yetmişe kadın-erkek, genç-yaşlı herkese yönelik etkinlikler olacak. Ramazan ayının ilçemize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber