Havza Muhtarları Derneği Şahinkaya Kanyonu düzenlendi

Havza Muhtarları Derneği Şahinkaya Kanyonu düzenlendi
20.09.2019
A+
A-

Gezi programı kapsamında muhtarlar ilk olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Samsunum 3 gemisi ile Şahinkaya Kanyon gezisine katıldı. Yaklaşık 2 saat süren gezi boyunca muhtarlar kanyonda vakit geçirdiler.

Düzenlenen geziyle ilgili açıklama yapan Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar gezinin amacının birlikte olmak olduğunu belirterek, “Samsunumuzun en çok ziyaret edilen doğal alanlarından biri haline gelen Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu’na üyelerimize yönelik gezi düzenledik. Üyelerimize yönelik toplantı ve çalışmalarımızın dışında sosyal ve kültürel faaliyetler yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bu tür sosyal etkinlikleri düzenleyeceğiz. Seçim sonrası yeni arkadaşlarımız ile kaynaşmak adına güzel bir etkinlik oldu..” dedi.

Muhtarların düzenlenen Şahinkaya Kanyon gezisi sonrası Vezirköprü Çeltek Mahallesinde bir tesiste Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Özkurt ve dernek üyesi muhtarların katıldığı yemek düzenlendi.

Yemek öncesi konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek; “Bu birlik ve beraberlik yapılamayacak hiçbir şey yok. Önemli olan bu birliktelik ve uyum içerisinde çalışmalarımızı yürütmemiz ve halkımıza hizmet için güçlerimizi birleştirmemizdir. Havza belediyesi olarak kırsal mahallelere yapılan hizmetlerin hızlı bir şekilde yürütülmesi için gerekli hassasiyeti göstermekteyiz. Amacımız kırsal mahallelerimizdeki yaşam standartlarını hızlı bir şekilde yükseltmek. Bunun için gerek Samsun Büyükşehir Belediyemiz gerek ise diğer ilgili kurumlarımız ile koordineli bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Davetinden ötür Dernek Başkanımız Ahmet beye teşekkür ederim.” dedi.

Yemekte konuşan Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar ise katılımcılara teşekkür ederek; “İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” Dedi.

Yemek sonrası Başkan Özdemir ve muhtarlar uzun süre sohbet ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber