Havza İlçe Müftüsünden Başkan Özdemir’e ziyaret

Havza İlçe Müftüsünden Başkan Özdemir’e ziyaret
01.07.2019
A+
A-

Havza Müftüsü İlyas Akyazı Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ederek Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan Fetö, Daeş ve Din İstismarı anlatan kitap seti hediye etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in makamında gerçekleşen ziyarette Havza Müftüsü İlyas Akyazı, Özdemir’e Havza Belediyesinin müftülük çalışmalarına vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederek; “DAEŞ, FETÖ ve diğerlerinin maalesef dini istismar ederek İslam’ a büyük zarar vermekteler. Biz Müslümanlar olarak şayet sağlam ve doğru bilgi kaynakları tercih edersek bu durumların tekrar yaşanmasının önüne geçebileceğimiz. Bu terör örgütlerini konu alan ve Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan kitap setini sizlere hediye ediyoruz.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretten ötürü teşekkür ederek; “Hediye etmiş olduğunuz kitap seti bu tür örgütlere karşı mücadelenin bir parçası. Din maske olarak kullananların şerrinden Mevla’m bizleri korosun. 15 Temmuz’da bu ülke bu hainlerin gerçek yüzünü gördü. Bu Millet çok ihanet gördü ama bunun gibisini asla görmedi ve Allah bir daha göstermesin. Bu konunda çocuklarımızın ve gençlerimizin doğru dini bilgiler ile donanmasında müftülüğümüze önemli işler düşmekte. Havza Belediyesi olarak bizlerde her zaman elimizden geldiğince destek olacağız. Bu vesile ile Ülkemizin bölünmez birliği, bayrağımız ve dinimiz için şehit olan tüm şehitlerimizi rahmet ile anıyorum.” Dedi.

Ziyaretin sonunda Havza Müftüsü İlyas Akyazı, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Fetö, Daeş ve Din İstismarı anlatan kitap seti hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber