Havza Belediyesi’nde İftar

Havza Belediyesi’nde İftar
06.06.2018
A+
A-

Havza Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarında yüzlerce kişi bir araya geldi.

Havza Belediyesi tarafından Memduhiye Mahallesi Fatih Parkında iftar programı düzenlendi.

Düzenlenen iftar programına Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Recep Kemal Certel, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır, Havza Eski Belediye Başkanı Celal Er, Memduhiye, Karşıyaka ve Değirmenüstü Mahallesi sakinleri katıldılar.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz birlik ve beraberlik mesajı vererek; “İftarlar sizler ile bir arada olmanın sizler ile gönül bağı kurmanın vesilesi. Davetimize katılan herkese teşekkür eder, bu vesile ile yaklaşan Kadir gecenizi ve Bayramınızı kutlarım.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz ise kurulan iftar sofralarında gönüllere dokunulduğuna değinerek; “Burada bu güzel ortamda sizler ile iftar yapmak bizler için çok güzel bir duygu. Hep Samsun için çalıştık ve bundan sonra da Samsun için çalışacağız. Allah’ım tutmuş olduğunuz oruçları ve etmiş olduğunuz duaları kabul etsin. Şimdiden Kadir Gecenizi tebrik eder ve Ramazan Bayramını en içten dileklerim ile kutlarım.” Dedi.

Muhtarlar Yardım
Havza Muhtarları derneği tarafından ihtiyaç sahiplerine yardım çeki dağıtıldı. Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar; “Bu yıl iftar programı yerine ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunduk.” Dedi.

Havza Muhtarları Derneği Lokalinde düzenlenen istişare toplantısında kırsal mahallelerde yaşamakta olan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak yardım çekleri mahalle muhtarlarına teslim edildi.

Toplantıda konuşan Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar bu yıl iftar programı düzenlemediklerini belirterek; “Bu yıl yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda iftar programı düzenlemedik. Yine aldığımız karar doğrultusunda ve imkanlarımız dahilinde kırsal mahallede yaşayan ihtiyaç sahiplerine yardım çeki hazırlattık. 75 liralık olan 200 adet yardım çeklerimizi inşallah siz muhtarlar sayesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Yardım çeklerinin hazırlanmasında katkısı olan tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber