Havza Belediyesi sivrisinek çalışmalarına devam ediyor

Havza Belediyesi sivrisinek çalışmalarına devam ediyor
19.07.2018
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçede sivrisinek ve karasinek mücadelesi ve ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

İkiz, yaptığı açıklamada, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Veteriner Hizmetleri Birimi tarafından sivrisinek ve karasinek sinek mücadelesine havaların ısınması ile başlandığını belirterek; “Havaların ısınması ile ilaçlama çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalarımız yaz boyu devam edecek. Yapılan çalışmalarda doğaya ve insan zarar vermeyen malzemelerin kullanımına dikkat etmekteyiz.” Dedi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, yaptığı açıklamada, yaz aylarında sivrisinek ve haşerelerin çoğaldığını, bunun için de ilçede ilaçlama yapıldığını belirtti.
İkiz, vatandaşlardan açık alanlara çöp atmamalarını önemine değinerek; “Hem temizlik, hem sağlık hem de kanatlı haşere ve sinek ile mücadele konusunda çöplerin açık alanlara atılmaması çok önemli.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber