Havza Belediye Meclisi 2019 yılının ilk olağan toplantısını gerçekleştirdi

Havza Belediye Meclisi 2019 yılının ilk olağan toplantısını gerçekleştirdi
08.01.2019
A+
A-

Havza Belediye Meclisi Ocak ayı olağan toplantısı Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Havza Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Başkan İkiz, tüm Havzalıların ve meclis üyelerinin 2019 yılını tebrik ederek, yeni yılın sağlık, huzur ve esenlik getirmesini temenni etti.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 2018 yılında yaşanan gelişmelerin faydalarının 2018 yılında görüleceğine değinerek;”2019 Havzanın yılı olacak. Termal Fizik Tedavi Hastanemiz hizmete giriyor. Doğalgaz çalışmaları ise sona erdi. En önemlisi ise Havza Organize sanayi bölgemize gelecek olan yatırımcılar. Havza OSB’de yatırımcılara yer tahsisleri ile birlikte fabrika temelleri atılmaya başladı.” dedi.

İkiz 2019 yılı içersinde yine Havzanın yatırımcıların göz bebeği olacağını belirterek; “Avrupa ve Arap ülkelerinden ilçemizde yatırım yapmak isteye yatırımcılar var. İnşallah Havza 2019 yılında termal ve sağlık turizmi ile sanayi alanında yapılacak yatırımlar ile bölgenin parlayan yıldızı ve cazibe noktası olacak. 2019 yılının ilçemiz, Samsunumuza, Ülkemize ve halkımıza hayırlar getirmesini Cenabı Mevla’m dan dilerim. dedi.

Toplantıda gündem maddeleri tek tek oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

Yapılan oylama sonucunda Denetim Komisyonu üyeliğine Seyit Ahmet Ünal, Asım Özen ve Necmiye Dilek seçildiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber