Havza Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir seçim çalışmalarına başladı

Havza Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir seçim çalışmalarına başladı
21.01.2019
A+
A-

Havza Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir seçim çalışmaları kapsamında ilk ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Havza Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ve Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ilk olarak selefi Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ettiler.

Havza Belediyesi makamında gerçekleşen ziyarette Başkan İkiz 15 yıl süresince Havza için hizmet ettiğini belirterek; “İnşallah bundan sonraki süreçte de Havza’ya ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Havza bizim için bir sevda. 15 yıl içerisinde Ak Parti belediyeciliğini en güzel şekilde ilçemize yansıttık. “ dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ise Belediye Başkanı Murat İkiz ile birlikte Havza’da hızlı bir değişim yaşandığına değinerek; “Başkanızın hizmetleri bizim için her zaman gurur vesilesidir. Bilgi birikimi ve tecrübesi ile her zaman yanımıza olacak değerli Başkanıma hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ise Başkan İkiz’in Havza için önemli bir şans olduğunu belirterek; “Yapmış olduğu hizmetler ile bizim yolumuz açan sayın Başkanımız ile her zaman Havza için görüş alışverişimiz olacak.” Dedi.

Havza Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ve Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan daha sonra Cumhur İttifakı ortağı MHP ilçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

Havza Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan seçim süreci ve sonrasında ittifak ruhuna uygun hareket edeceklerini belirterek; “ Birlikte dirlik ve başarı vardır. İnşallah bu seçimlerde Cumhur İttifakı ortağımız MHP teşkilatımız ile birlikte uyum içerisinde çalışacağız ve bu birlikteliği bozmaya yönelik hiçbir girişime meydan vermeyeceğiz.”dedi.

MHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ise ziyaretten ötürü Kayan ve Özdemir’e teşekkür ederek; “Bizlerde seçim öncesi ve sonrası Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli’nin ülkemizin bekası için oluşturduğu ittifak ilkeleri çerçevesinde hareket edeceğiz. Sayın Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir’e başarılar dilerim. Allah utandırması.” Dedi.

Havza Belediye Başkan Adayı Sebahattin Özdemir ise herkesin ortak paydasının genelde Türkiye yerelde ise Havza olduğunu belirterek; “Bizler Havza’ya hizmet için yola çıktık ve amacımız aynı. Bu bağlamda sizlerin katkıları benim için çok önemli. İlçemiz için yapılacak her şeyde ortak hareket edeceğiz. İttifak kapsamında yapmış olduğunuz fedakarlıklar için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Eski Havza Belediye Başkanı Tuncer Keskin ise Özdemir’e başarılar dileyerek; “Ülkemizin bekası ve ittifakın devamı için gerekli her türlü fedakarlığı yaptık ve yapacağız.” Dedi.

Ziyarette Kayan ve Özdemir’e AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ayan ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeliha tufan eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber