Hasan Uzunlar’dan Bir Skandal Daha

Hasan Uzunlar’dan Bir Skandal Daha
17.11.2019
A+
A-

Atatürk’ün manevi şahsiyetine yönelik facebook hesabından paylaşımlarla hakaret eden ve bu nedenle AK Parti Grup Başkanvekilliği görevinden alınan Hasan Uzunlar, skandal bir açıklama daha yaptı. Akit’e konuşan Uzunlar, ” Yüz kızartıcı suçla anılmadığım için mutluyum”dedi.

Atatürk’ün manevi şahsiyetine yönelik ağır hakaretleri sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Grup Başkanvekili Hasan Uzunlar, AK Parti tarafından görevinden alınmış, disipline sevkedilmişti. Uzunlar hakkında çok sayıda suç duyurusu yapılırken, Uzunlar’dan bir skandal açıklama daha geldi. Uzunlar, Yeni Akit Gazetesi’ne konuştu.

Atatürk’e yönelik olarak, “Fatiha yerine korna ile anılan tek kişisin.” diyerek hakaret eden Hasan Uzunlar, Yeni Akit Gazetesi’ne yaptığı açıklamalar ile yine gündem yaratacak sözler söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde yaptığı bu hakaretten sonra Yeni Akit’e konuşan Uzunlar, “Mutluyum ki yüz kızartıcı bir suç nedeni ile görevimden alınmadım. Ben olanların dışında hiçbir şey söylemedim. 10 Kasım günü araçlar 09:05’te kornaya basmıyor mu? “Biz siyasi hayatımızda iki konu ile mücadele ediyoruz. Birisi din sömürücülüğü diğeri de Atatürk sömürücülüğü.” dedi.

ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA
Açıklamalarının devamında, “Bizim karşısında olduğumuz Atatürk değil, onu sömürerek bir yerlere gelmeye çalışanlar.” diyerek kendisini savunmaya çalışan Uzunlar, “Kaldı ki ben bu paylaşımları kendi özel platformumdan sosyal medyadan yaptım. Bunu AK Parti ile ilişkilendirmek son derece yanlıştır. Görevden alındığım için sevindiğim bir nokta var. Allah’a şükür yüz kızartıcı bir suçla manşetlerde yer almadım.” dedi.

hasan uzunlar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber