Hasan Uzunlar Büyükşehir Belediyesi’nde kilit görevlerine devam ediyor

Hasan Uzunlar Büyükşehir Belediyesi’nde kilit görevlerine devam ediyor
01.12.2019
A+
A-

Atatürk’ün manevi şahsiyetine hakaret ettiği gerekçesiyle AK Parti Grup Başkanvekilliği görevinden alınan ve disipline sevkedilen Hasan Uzunlar, Büyükşehir Belediyesi’nde kilit görevlerine devam ediyor.

Atatürk’ün manevi şahsiyetine sosyal paylaşım sitesinden hakaret eden ve bu nedenle AK Parti Grup Başkanvekilliği görevinden alınan Hasan Uzunlar’ın belediyede birçok görevi devam ediyor. Uzunlar bu görevlerden huzur hakkı adı altında ücret almayı sürdürüyor.

Uzunlar Büyükşehir Belediyesi’nin yüzde 99 hisse sahibi olduğu Samsun Proje Ulaşım İmar Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş’de yönetim kurulu üyesi olarak görev alıyor. Uzunlar ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin hissesi olduğu Gıda Organize Sanayi Bölgesi’nin Müfettiş Heyeti’nde görev yapıyor.

UZUNLAR İL ENCÜMENİ
Uzunlar’ın SAMULAŞ’ta yönetim kurulu üyeliği bulunuyor. Uzunlar Büyükşehir Belediyesi’nin karar organı İl Emcümenliği’nde de üye olarak görev alıyor. AK Parti tarafından disipline sevkedilen Hasan Uzunlar, meclis üyeliği görevinin dışında yaptığı görevlerinden de huzur hakkı adı altında ücret almayı sürdürüyor.

İŞTE O GÖREVLER;

HASAN UZUN

(Hedef Halk)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.