Hancıoğlu’ndan 10 Kasım mesajı

Hancıoğlu’ndan 10 Kasım mesajı
09.11.2019
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’nun, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesaj:

“Bugün, büyük milletimizin emperyalizme karşı verdiği tam bağımsızlık mücadelesinin önderi, Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümü.

Mücadelesi, fikirleri ve eserleriyle yaşadığı yüzyıla damgasını vuran, bir millet için en değerli hazineyi, yani bağımsız bir vatanı bizlere miras olarak bırakan büyük lider Atatürk; yalnızca ulusumuzun değil, dünyanın bütün mazlum ve ezilen uluslarının kalplerinde asla silinmeyecek sevgi izleri bırakmıştır.

10 Kasım, bizleri için bir yas günü değil, bir hatırlama, bilinç tazeleme günüdür. “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kendisine rehber edinen bizler, bu 10 Kasım’da da eşsiz liderimizin hedeflerini ve ideallerini yaşatma, bizlere bıraktığı en değerli miras olan Cumhuriyeti’mize bütün benliğimizle sahip çıkma kararlılığımızı ilan ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncülerle, ebediyete intikalinin 81. yıldönümünde Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu, milletimizin büyük önderi ve kahraman ordumuzun ebedi başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ün şahsında,  Ulusal Bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını, vatanımız uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi, saygı ve minnet anıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.