Hancıoğlu: Samsun Büyükşehir’i, saray değil Samsunlular yönetecek

Hancıoğlu: Samsun Büyükşehir’i, saray değil Samsunlular yönetecek
03.02.2019
A+
A-

CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Hayati Tekin’in adaylığıyla birlikte Samsun halkını kenetlediğini ifade ederek, “bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, bu birleştirici güç iki ay sonra Samsun’da yönetimi devralacak, Samsun’un baharı Hayati Tekin’le gelecek” dedi.

Hayati Tekin’in Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı dolayısıyla düzenlenen ve miting havasında gerçekleşen törene katılanlar arasında CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu da vardı. Hayati Tekin’in, siyasi tecrübesi, yerel yönetim başarıları ve Samsun’a yaptığı hizmetlerle halkın sevgi ve saygısını kazanmış bir siyasetçi olduğunu vurgulayan Hancıoğlu “Samsun’da, daha ilk günden bu denli büyük bir kenetlenme ve coşku yaratan bir ismi aday olarak belirledikleri için hem İYİ Partili dostlarımıza hem de bu kararın alınmasına katkı sunan CHP’mizin ortak aklına teşekkür ediyorum” dedi.

Hancıoğlu, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü:

“Samsun’umuzu gerçekten yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gecesini gündüzüne katacak bir adayımız var. Bu atmosfer gösteriyor ki Samsun’u iki ay sonra saray değil, Samsun’un öz evladı, Samsunlularla birlikte yönetecek. Hayati Tekin’in başkanlık edeceği Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun’umuzun her bir sokağına, mahallesine ve köyüne eşit, nitelikli hizmeti ulaştıracak. Bütün adaylarımız gibi sayın Tekin’in de sözü, şeffaf belediyecilik! Harcadığı her kuruşun hesabını Samsunlulara vereceğini ilan ediyor. Atacağı her adımı Samsun halkına sorarak atacak, bunun da sözünü veriyor. Samsun, ancak böyle bir isimle ve böyle bir anlayışla yönetilmeyi hak ediyor. Samsunlu vatandaşlarımız, bu seçimde, millete karşı değil sadece bir kişiye karşı sorumlu olacak adayla, sadece milletine karşı sorumlu olacak aday arasında tercih yapacak. Ve o tercih, bugün bu tablo göstermiştir ki Hayati Tekin’den yana olacak.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber