Halkımız sorun çözecek kadroları biliyor

Halkımız sorun çözecek kadroları biliyor
09.06.2018
A+
A-

MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, Samsun’a katma değer katan sanayi esnafının dertlerini bildiklerini ifade ederek, “Halkımız, sorun çözme becerisinin Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarında yüksek olduğunu görüyor.” dedi

ESNAFIMIZ RAHAT NEFES ALACAK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan,seçim çalışmaları Canik ilçesindeki Eski Sanayi Sitesi’nde esnaf gezisiyle devam etti. Sanayi esnafının önemli problemleri olduğunu vurgulayan Erdem Okan, “Samsunumuza katma değer katan, ekonomisine katkı sağlayan sanayi esnafımızın dertlerini biliyoruz. Yereldeki bu sıkıntıların yanı sıra ülkemiz üzerindeki ekonomik saldırılar esnafımızı, maddi olarak yormuş durumda. Çözüm önerilerimiz hazır. Esnaflarımızı borç ve faiz sarmalından kurtararak, üstlerindeki vergi ve prim yükünü hafifleteceğiz. Bu sayede esnafımız rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

SORUN ÇÖZME BECERİSİ MHP’DE
Tekkeköy ilçesinde Kuloğlu ailesinin verdiği iftara katılan Erdem Okan, teravih namazından önce Kutlukent bölgesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye’nin 24 Haziran’da tarihi bir seçime doğru ilerlediğini belirten MHP Samsun Milletvekili Adayı Okan, “Cumhur İttifakı, bu milletin sesi, vicdanı, aklı ve ta kendisidir. Gittiğimiz her yerde halkımız, gösterdiği ilgi ve teveccühle bunu bize hissettiriyor. Tekkeköyümüz, şehrimizin sanayi ve üretim alanında her zaman zirvesinde yer almasına rağmen, ilçe bazında ne yazık ki hak ettiği değeri alamadı. Halkımız sorun çözme becerisinin Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarında yüksek olduğunu görüyor. Hemşerilerimizin, 24 Haziran’da partimizi meclise güçlü göndereceğine inanıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.