Hakyemezoğlu: Vizyon projelerle geliyoruz

Hakyemezoğlu: Vizyon projelerle geliyoruz
17.07.2021
A+
A-

TSD Samsun Şube Başkanı Hayriye Hakyemezoğlu, 24 temmuz da yapılacak dernek seçimleri öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

26 yıldır dernekte başkanlık ve yoneticilik yaptığını, bundan sonraki dönemde dernek olarak vizyon projelerle engellilerin hayatını daha da kolaylaştıracaklarını belirten Hakyemezoğlu; “müjdeler vermek istiyorum tüm üyelerimize. Öncelikle derneğimize yeni dönemde hibe destekli 3 tane araç alacağız. Istihdama yönelik projelerimiz arasında yine proje destekli çanta, deri, kayış, kemer dikim atölyesi kuracağız. Bunun yanında sahilde sosyal tesisler açarak 20 üyemize iş imkanı sağlanacak. Ayrıca sahilde derneğe gelir getirecek kafe ve sosyal tesis projemize seçimlerden hemen sonra başlıyoruz.” dedi.

Avusturya’da yaşayan iş insanlarıyla görüştüklerini ve sonuç odaklı projelerin kısa zamanda hayata geçirileceğini sözlerine ekleyen Hakyemezoğlu; ” Şükürler olsun ki Avrupa’daki iş insanlarımız bizleri yalnız bırakmıyor. Akülü engelli araçlarımız Avrupa’da hazırlanıyor. Samsun’da da fabrikamız açılacak. Dernek yerimizin projesi mecliste onaylandı. Bayramdan sonra yapımına hemen başlanacak. Bu konuda Sayın Mustafa Demir’e teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Bizlere her konuda yardımcı olup hep yanımızda durdu.” diye konuştu.

Seçimlerde her üyenin oyunu kullanmasını ve inandığı adaya oy vermesini isteyen Hakyemezoğlu; ” Güçlü bir ekibimiz var ve ben her zaman ekip çalışmasına inanan bir insanım. Yıllarca Başkanlık ve yöneticilik yaptım. 1995’ten 2003’e kadar başkanlık, 2012-2015 yılları arasında başkan yardımcılığı 2015 yılından bugüne kadar da başkanlık yaptım. Şahsım adına kimseden bir talebim olmadı. Her zaman derneğimiz adına şehri yönetenlerden taleplerim oldu. Bunda da son derece başarılı işlere imza attık. Üyelerimizden son kez 3 yıl daha başladığım projeleri bitirmek ve arkadaşlarımıza verdiğim sözleri tutmak adına destek istiyorum.sonrasında köşeme çekilip derneğe dışarıdan ihtiyaç duyulduğunda yardimci olmak tecrübelerimi, birikimlerimi isterlerse paylaşmak isterim. Burasi benim evim ve yuvam gibi oldu ve hep öyle kalacak.” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber