Gümüş: Samsun için ne kadar çalışsak azdır

Gümüş: Samsun için ne kadar çalışsak azdır
17.03.2019
A+
A-

Dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı ‘Büyük Samsunlular Gecesi’nde emeği geçen herkese teşekkür eden SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş; ‘Samsunlular her zaman olduğu gibi yine tarih yazdı’ dedi.

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş dün akşam Sinan Erdem Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı ‘Büyük Samsunlular Buluşması Gecesi’nde Samsunluların bir kez daha büyük bir fedakarlık göstererek tarih yazdığını, kendilerini bu anlamlı organizasyonda yanlız bırakmayan hemşehrilerine gönülden teşekkür ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, Samsunlu ünlü sanatçı Orhan Gencebay’ın da katıldığı gecede çok özel anların yaşandığını ve bir Samsunlu olarak gurur duyduğunu belirten Gümüş; ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın Samsun’a ve Samsunlulara ne kadar özel bir değer verdiğini dün akşam Türkiye ve dünya bir kez daha gördü.

Ben de bir Samsunlu olarak bundan onur duydum
Türkiye’nin en büyük hemşehri derneklerinden biri olan SAMKON’un bundan sonra da Samsun’un gelişmesi, büyümesi, Türkiye’de ve dünyada Samsun’un adını duyurması için var gücüyle çalışacaklarını dile getiren Gümüş, ‘SAMKON olarak büyük bir aile olduğumuzu biliyor ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. Samsun bizim her zaman göz bebeğimiz olmaya devam edecek.’ diye konuştu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.