Gülsan Sanayi’nin yerine ne yapılacak?

Gülsan Sanayi’nin yerine ne yapılacak?
31.10.2020
A+
A-

Samsun’un Canik ilçesinde bulunan Gülsan Sanayi Sitesinin taşınacağı Toybelen Sanayi Sitesinin ihalesi yapıldı. Yıkılacak olan Gülsan Sanayi Sitesinin yerine ise Selatin Camisi yapılacak.

Samsun’da Gülsan Sanayi Sitesinin taşınacağı Toybelen Sanayi Sitesi’nin yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Samsun’un en büyük sanayi sitesi dönüşümüne imza atacaklarını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Toybelen Sanayi Sitesi’nin ihale edildiğini, temelini ise yılsonuna kadar atacaklarını söyleyerek, “Kentimizin en modern sanayisini kuracağız” dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şehri modern ve çağdaş vizyona kavuşturacak hamleleri attıklarını dile getirdi. Gülsan Sanayi Sitesi’nin taşınacağı Toybelen Küçük Sanayi Sitesi yapımının ihale edildiğini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, kentin gelişimine büyük katkı sağlayacak yeni sitenin bölgenin en modern sanayi sitesi olacağının altını çizerek şunları söyledi:

“Sanayi sitesinin yapımına yıl sonuna kadar başlıyoruz. Mülkiyet sahipleri dahil Gülsan’da faaliyet gösteren bütün esnaflarımız burada iş yeri sahibi olacak. Böylelikle şehrimizde uzun yıllardır konuşulup çare aranan Gülsan Sanayi Sitesi sorunu da böylelikle ortadan kalkacak. Taşımanın ardından burayı da yıkacağız. Halkımızın güzel vakit geçireceği, Selatin Camisi ile birlikte çok sayıda kültürel unsurun yer alacağı bir yer haline gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber