Getir atığını al harçlığında şanslı 50 kişi 4. dönem çekilişiyle pazartesi günü belli olacak

Getir atığını al harçlığında şanslı 50 kişi 4. dönem çekilişiyle pazartesi günü belli olacak
06.03.2023
A+
A-

“Getir Atığını, Al Harçlığını” uygulamasında 4. dönem için 50 asil ve 10 yedek talihlinin belirleneceği çekiliş 6 Mart Pazartesi günü noter huzurunda yapılacak.
İlkadım Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafında projelendirilen ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın talimatlarıyla hayata geçen “Getir Atığını, Al Harçlığını” 4. dönem (Mart) ayı çekilişi belediye hizmet binası çok amaçlı salonda 6 Mart Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleşecek. Noter huzurunda çekilişe katılacak 11 bin 250 bilet arasından 50 kişi 500 TL alışveriş kartının sahibi olacak.

Geleceğe bırakılan en önemli mirasın temiz çevre olduğun altını çizen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Atık Toplama Merkezi (ATOM) otobüsümüze atığını getiren vatandaşlarımıza görevli arkadaşlarımız kilogram başı ücretini ve çekilişe katılmasına hak sağlayan biletini teslim ediyor.Toplanan atıklar anlaşmalı olan lisanslı firmaya götürülürken, topladığı atıkların ev ve iş yerlerinden alınmasını isteyen vatandaşlarımızdan ise ekiplerimiz kapılarında ücretsiz olarak alıyor fakat toplanan atıklar içinse herhangi bir ücret yapılmıyor. İlkadım Belediyesi olarak proje kapsamında yıl sonunda en çok atık kağıt ve plastik getiren vatandaşlarımıza çeşitli hediyeler vereceğiz. Amacımız hem çevremizi temiz tutmak hem de geri dönüştürülebilen plastik ve kağıtların geri dönüşüme kazandırmak ve bunu yaparken de atığı toplayan vatandaşımızı ödüllendirmek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber