Genç’ten ve Demircan’dan bayram turu

Genç’ten ve Demircan’dan bayram turu
17.06.2018
A+
A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ramazan Bayramı’nı Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile birlikte vatandaşların arasında geçirdi. Gaziosmanpaşa, Tuzaklı ve Başalan Mahallelerinde vatandaşların bayramını kutlayan Demircan ve Genç, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek de istedi.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde esnaf, Başalan Mahallesi’nde kahvehane ziyaretlerinde bulunan Demircan ve Genç, Tuzaklı Mahallesi’nde geleneksel Güreş Festivali’ne katılarak vatandaşlarla bayramlaştı. Biraraya geldikleri vatandaşlarla sohbet eden ve onları dinleyen Demircan ile Genç, birlik ve beraberlik içinde Türkiye’nin daha da ileri gideceğini belirterek, vatandaşlardan 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.

3 MAHALLEYE ZİYARET

Sağlık Bakanımız Ahmet Demircan ve Başkan Osman Genç, ilk önce Gaziosmanpaşa Mahallemizde vatandaşlarla bayramlaştı. Burada esnaf ziyaretinde bulunan ve vatandaşlarla görüşen Demircan ile Genç, daha sonra Başalan Mahallesi’nde bir kahvehanede vatandaşlarla buluşarak bayramlaştı. Demircan ve Genç’in son durağı ise Tuzaklı Mahallesi oldu. Burada iki asırdır her bayramda geleneksel olarak yapılan güreş festivaline katılan her iki isim, festivale katılan vatandaşların da Ramazan Bayramı’nı kutladı.

‘MESELE GELECEĞİ KAZANMAK’

Özelde Samsun, genelde ise Türkiye olarak büyük bir aile olduklarını belirten Canik belediye Başkanı Osman Genç, “Hep beraber millet olarak, inananlar olarak Ramazan Bayramı’na kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bir aileyiz. Allah bu büyük ailenin birliğini ve dirliğini bozmasın” dedi. 24 Haziran seçimlerine de değinen Genç, “24 Haziran seçimleri bireylerin seçimi değil, bir milletin kaderinin seçimidir. Mesele seçimi kazanmak değil, geleceği kazanmaktır. 24 Haziran’da inşallah aziz milletimizin desteğiyle Türkiye’yi daha güçlü kılacak Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemine geçeceğiz. Hedefimiz Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” diye konuştu.

‘GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ’

Türkiye’nin bu coğrafyada güçlü olmak zorunda olduğuna işaret eden Sağlık Bakanı Ahmet Demircan da, “Yapılacak seçimlerde vatandaşların vereceği doğru kararla güçlü Türkiye’nin adımları atılacak. 24 Haziran seçimleri, Türkiye için gelecek 100 yıl içerisinde çok olumlu etkiler oluşturacak bir seçim olacaktır. Türkiye kalkınma hızını katlayarak yoluna devam edecek. Bu coğrafyada güçlü ülke, güçlü Türkiye demek, mazlumların da elinden tutan Türkiye demektir. Aziz milletimiz kendine yakışan davranışı 24 Haziran’da ortaya koyacaktır” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.