Gençlerden Başkan Zihni Şahin’e tam destek

Gençlerden Başkan Zihni Şahin’e tam destek
26.02.2019
A+
A-

Samsun’da Cumhur İttifakı’nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, Atakent’te gençlerle buluştu, “Gençlerimiz ile birlikte spor ile, kültür ile, sanat ile Atakum’dan dünyanın dört bir yanına uzanan köprüler inşa edeceğiz” dedi

Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakent Seçim İrtibat Bürosu’nda gençlerle bir araya geldi. Gençlerin yoğun sevgisi ve tezahüratları altında SKM’ye gelen Zihni Şahin, “Spor ile, kültür ile, sanat ile Atakum’dan dünyanın dört bir yanına uzan köprüler inşa edeceğiz. Bunu siz gençlerimizle başaracağız” dedi.

‘NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZ…’

Başkan Zihni Şahin, beraberinde AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, MHP İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ve AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Cem Emre Çakan ile birlikte Atakent SKM’de gençlerle buluştu. Gençlerin sevgi gösterileriyle karşılanan Zihni Şahin, duygularını, “Bizleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar dinleyen geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimize gösterdikleri ilgi ve teveccüh için ne kadar teşekkür etsem azdır” sözleriyle ifade etti.

Toplantıda bir konuşma yapan Zihni Şahin, Atakum ile ilgili projelerini anlatırken gençlere çok önemli açıklamalarda da bulundu. Başkan Zihni Şahin, sık sık alkışlarla kesilen konuşmasında kısaca şunlara değindi:

TEMİZ DÜŞÜNCE, TEMİZ ATAKUM!..

“Temizlik sadece düzenli çöp toplamak değil, Atakum’un cadde ve sokaklarının her daim tertemiz olmasıdır. Çevreye saygısı olmayan fikirlere, yeşile değer vermeyen projelere asla müsaade etmeyeceğiz. Her yatırımımızda, projemizde ve hizmetimizde temiz düşünce, temiz ve yeşil Atakum ilkemiz olacaktır.

‘ATIL HİÇBİR ŞEY KALMAYACAK’

Atakum’un kaynakları, Atakumluların hayat kalitesine fayda sağlamayan yerlerde israf edilmeyecektir. Sadece belediye gelirleriyle hizmet üreten bir belediyecilik anlayışıyla değil; gizli, atıl, unutulmuş imkanları Atakum için zenginliğe dönüştüren ve hemşerilerimizin faydasına sunan bir yaklaşımla çalışacağız.

ATAKUM’DAN DÜNYAYA AÇILAN KÖPRÜLER

Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözü spor ile ilgili vizyonumuzdur. Ata sporlarımız dahil tüm branşlarda çalışmalar yapılacak, sporun amatör kulüp ve sporcuların desteklenmesiyle tabana yayılması sağlanacaktır. Başta Adnan Menderes sahil şeridi olmak üzere, şehrimizin tüm spor alanları ve imkanları daima canlı ve vatandaşımızın hizmetinde olacaktır. Spor, kültür ve sanatla Atakum’dan dünyaya açılan köprüler kurulacaktır. Kadınların ve engelli insanlarımızın spor yapma imkânlarını geliştireceğiz. Atakum’un değerleriyle örtüşen festivaller, konserler, konferanslar ve şenliklerimiz hemşerilerimize yakışır ve Samsun’un marka değerine katkı sağlayacak şekilde icra edilecektir.

‘CUMHURİYETİ KURAN İRADE, BURADA!’

Cumhuriyetimizin destanı, 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bu topraklarda başladı. Biz Cumhuriyeti kuran iradenin şehriyiz. Cumhuriyetle beraber büyüdük. Türkiye Cumhuriyetinin bütün değerlerini yaşadığımız Atakum’da, milli mücadelemizin başlangıcının 100. yılı olan 19 Mayıs 2019’u coşkuyla kutlayacağız, Atakumumuzu Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’e hazırlayacağız.  Millet sevdası, vatan aşkı, özgürlüğünden taviz vermeme, bütün inançlara kucak açma, birlikte yaşama kültürü Atakum’un karakteridir. Büyük Türk Milletinin yeniden doğduğu Samsun’un sevdalısı olarak, ülkümüz; al bayrağımızın gölgesinde başı dik, geleceğe güvenle bakan, kendi tarihini yazan bir Atakum olmaktır. Atakum için sevgiyle birlikte yürüyecek ve birlikte başaracağız.”

‘DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN!..’

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, ilçenin kırsal kesimlerindeki mahallerinde halka buluşuyor. Şahin, vatandaşlara ‘Kırsal Kalkınma’nın önemini anlatıyor, destek sözü veriyor

Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, ‘Kırsal Kalkınma’ya yönelik önemli çalışmalar içerisinde bulunacaklarını belirterek, “Özellikle kırsal kesimlerimizde halkımızı üretime teşvik edecek, onlara destek vereceğiz” dedi.

KURUGÖKÇE VE KAYAGÜNEY, ŞAHİN’İ BAĞRINA BASTI

Başkan Zihni Şahin, beraberinde Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, MHP İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ile birlikte Kurugökçe ve Kayagüney mahallelerinde düzenlenen ‘Halk Buluşmaları’na katıldı. Her 2 mahalle sakinlerinin de gösterdiği yoğun sevgi gösterileriyle moral bulan Zihni Şahin, Atakum için plan ve projelerini anlattı, vatandaşlardan destek istedi.

ATAKUM’UN DOKUSUNA ÖZGÜ PLANLAMALAR

Kurugökçe ve Kayagüney mahallelerinin Atakum’un adeta ‘yaylaları’ olduğunu söyleyen Başkan Zihni Şahin, “Atakum, kendine özgü coğrafyası, doğası ve dokusuyla Samsun’un diğer ilçelerinden çok farklı bir görünümde. İşte bu özelliklere ve dokuya özgü planlamalar ve projelerimiz var. Atakum’da başıboşluğa asla izin vermeyecek, kentimiz hakettiği şekilde büyüyecek. Şehirler planlamalarla daha güzel konuma gelir. Beklentilere ne kadar cevap verilirse huzur o kadar artar. Bu anlayışla hareket edeceğiz” diye konuştu.

KIRSAL KALKINMANIN YOLU AÇILACAK

Atakum’un, özellikle kırsal kesimlerinde tarım ve hayvancılığın yoğun bir şekilde sürdürüldüğüne dikkati çeken Zihni Şahin, “Bugün siz sakinleriyle buluşma mutluluğu yaşadığımız Kurugökçe ve Kayagüney de tarımsal etkinliklerin devam ettiği mahallelerimiz. Kırsal kalkınma yönünde sizlerden gelen talepler var, bunları değerlendiriyoruz. Önemli olan sizin üretiminizi artırmanız, böylece kırsal kalkınmanın yolunu açmanızdır. Siz yeter ki üretin, biz daima yanınızda oluruz. Gayret eden, üretmek isteyen herkesi destekleyeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber