Genç ve Keleş Cumhur İttifakı’na destek istedi

Genç ve Keleş Cumhur İttifakı’na destek istedi
10.06.2018
A+
A-

AK Parti Milletvekili Bekir Keleş ile birlikte Canik’te vatandaşlarla buluşan Başkan Osman Genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek isteyerek, Cumhur İttifakı’na verilecek her bir oyun, Türkiye’nin güçlü geleceğine konulan bir tuğla olduğunu söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında ilçe genelinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi. AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler’in de yer aldığı ziyaret turuna Canik Belediyesi ile başlayan Keleş, burada Başkan Osman Genç’in misafiri oldu. Ardından Müstakil Sanayici İşadamları Derneği Samsun Şube Başkanı Haluk Tan’ı ziyaret eden Keleş, daha sonra Eski Sanayi Sitesi’nde esnaflarla biraraya gelerek Başkan Genç ile birlikte vatandaşlarla sohbet etti, onları dinledi.

MİLLETİMİZ DERS VERECEK

Kuzey Yıldızı Mahallesi halkıyla da buluşan Başkan Genç ve Milletvekili Adayı Keleş, 24 Haziran seçimlerinde vatandaşlardan Cumhur İttifakı’na destek istedi. Türkiye’nin tarihi günlerden geçtiğini ifade eden Başkan Genç, “Türkiye’nin yükselişini durdurmak için her türlü imkanı seferber ettiler, kumpaslar kurdular. Gezi eylemleri, 17-25 Aralık derken 15 Temmuz alçaklığını yaptılar. Şimdi ise ekonomi üzerinden Türkiye’ye karşı ekonomik zorluklar çıkarma peşindeler. Aslında ben bugünleri gördükçe Abdülhamid’e yapılanları, rahmetli Menderes’e yapılanları hatırlıyorum. Aziz milletimizin bunlara 24 Haziran’da sandıkta ders vereceğine inanıyorum” dedi. Başkan genç, Samsunluların, tercihlerini istikrardan yana kullanacağına inandığını da belirtti.

24 HAZİRAN ÇOK ÖNEMLİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı yapmak hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Milletvekili Adalı Keleş de, “İlçe ilçe, sokak sokak saha çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Davamızın peşinde, bu seçimlerin önemini vatandaşlarımıza anlatmaya gayret gösteriyoruz. 24 Haziran seçimleri ülkemiz ve milletimiz için çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlü bir destekle seçmek, mecliste çoğunluğu sağlamak adına ve ülkemizdeki istikrar ortamının sürmesi için vatandaşlarımızın sandıkta desteklerini esirgemeyeceğine inanıyorum” dedi.

BU YÜZYILIN ABDÜLHAMİD’İ

Türk milletinin ne olup bittiğini net şekilde gördüğünü de ifade eden Keleş, “24 Haziran seçimleri, yeni yönetim sisteminin hayata geçirileceği ilk seçim olacak. Vatandaşlarımız bir yandan Cumhurbaşkanını yani hükümeti seçecek, diğer tarafından milletvekillerini belirleyecek. Yeni dönem güçlü meclis ve güçlü hükümet dönemi olacaktır. 16 yıldır devam eden icraatlarımızın daha üst seviyelere çıkarılması için 24 Haziran seçimleri önemli bir milattır. Bu seçim, milletimiz ile birlikte geleceğe daha güçlü ve sağlam adımlarla yürüme seçimidir. Aziz milletimiz bu yüzyılın Abdulhamid’ini yine yalnız bırakmayacaktır” diye konuştu.

Milletvekili Adayı Bekir Keleş, Canik programı kapsamında Başkan Osman Genç ile birlikte Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda kurulan iftar sofrasında vatandaşlara yemek de dağıttı. İftarlarını Şehzadeler Taraftarlar Derneği’nin iftarında açan Keleş ve Genç, teravih namazı sonrası Düvecik Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber