Genç: Samsun’u hedefe birlikte ulaştırabiliriz

Genç: Samsun’u hedefe birlikte ulaştırabiliriz
31.05.2018
A+
A-

Samsunlu emlakçıları iftarda ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Biz bu şehrin yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, meslek kuruluşları ve halkı ile birlikte güçlüyüz. Şehrimizi hedeflerine tüm dinamikleri ile birlikte ortak akılla ulaştırabiliriz” dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) üyeleri ile iftarda biraraya geldi. Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Eyüp Güler ile Oda Başkanı Mevlüt Oral’ın da katıldığı iftar programında misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Genç, ortak akla vurgu yaparak, şehrin dinamikleri ne kadar güçlü ve birlik olursa, şehrin de o kadar güçlü olacağına dikkat çekti.

‘KATILIMCI BELEDİYECİLİK’

İftar sonrası yaptığı konuşmada şehrin tüm paydaşlarının Samsun’un geleceği konusunda birlikte hareket etmesi gerektiğini ifade eden Başkan Genç, katılımcı belediyeciliğin önemine işaret etti. Genç, “Katılımcı belediyecilik anlayışıyla STK’larımızın, meslek kuruluşlarımızın fikir, görüş ve önerilerine önem veriyoruz. Bu şehrin dinamikleri olarak hepimiz şehrimize artı değer kazandırmak için gayret gösteriyoruz. Önemli olan farklı fikirlerin ve görüşlerin neticesinde memleketimiz için beraber yürüyebilmektir. Bu nedenle hizmetlerimizi tasarlarken, uygularken, şehrin bütün paydaşlarıyla birlikte hareket edebilmemiz çok önemli” dedi.

‘GÜÇLÜ YÖNETİM, GÜÇLÜ ŞEHİR’

Dünyada artık şehirlerin yarıştığına da işaret eden Başkan Osman Genç, “Kalkınma kesinlikle yerelden geçmektedir. 21. yüzyılda bir şehri geleceğe taşıyacak olan yerel yönetimlerdir. Şehrin yerel yönetimleri ne kadar güçlü olursa şehir de o kadar güçlü olur ve hızlı büyür. Biz bu şehrin yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, meslek kuruluşları ve halkı ile birlikte güçlüyüz. Dolayısıyla bir şehri ileriye götürecekseniz ortak akıl şarttır. Şehrimizi hedeflerine tüm dinamikleri ile birlikte ortak akılla ulaştırabiliriz” diye konuştu.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

Öte yandan Canik Belediyesi tarafından Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen Ramazan Günleri Etkinlikleri devam ediyor. Binlerce kişinin Ramazan’da birlik ve beraberlik örneği sergilediği iftar öncesi kazanların başına geçen ve vatandaşlara yemek dağıtan Başkan Osman Genç, teravih namazı sonrası ise her akşam farklı mahallede vatandaşlarla biraraya geliyor. Ayrıca her akşam 7’den 77’ye herkes Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerde Ramazan’ın manevi atmosferini yaşıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber