Genç: Samsun ortalamasının çok üstünde

Genç: Samsun ortalamasının çok üstünde
29.06.2018
A+
A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in “En Roman Dostu Belediye Başkanı” seçilmesini sağlayan hizmetler, 200 Evler ve Yavuzselim Mahallelerinde sandıkları patlattı. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 200 Evler’de yüzde 92.75, Yavuzselim’de ise yüzde 81.55’lik destek çıktı.

Roman vatandaşların yaşadığı Yavuzselim ve 200 Evler Mahallesi halkı, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in kendilerine yönelik yaptığı hizmetlerin karşılığını 24 Haziran’da sandığa yansıttı. Her iki mahallede uygulanan eğitim, kültür, spor, kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle Avrupa Parlamentosu, Batı Balkanlar ve Türkiye’de Roman Sivil Toplumu Geliştirme Ortak Girişimi ile Sıfır Ayrımcılık Derneği tarafından düzenlenen yarışmada En Roman Dostu Belediye Başkanı seçilen Başkan Genç’in hizmetlerini karşılıksız bırakmayan 200 Evler Mahallesi’nde sandıktan yüzde 92.75, Yavuzselim Mahallesi’nde ise yüzde 81.55 oy oranı çıktı. Bu oranla 200 Evler, Karadeniz’de merkez ilçelerdeki tüm mahalleler arasında birinci oldu.

SAMSUN ORTALAMASININ ÇOK ÜZERİNDE

Canik genelinde yüzde 76 oy oranı ile Samsun ve Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir başarı yakaladıklarına dikkat çeken Başkan Osman Genç, “Nasıl ki sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti hükümetleri 16 yıldır ülke genelinde her kesime yönelik hayata geçirdiği projelerle karşılığını aziz milletimizden alıyorsa, Canik halkımız da her seçimde, şehrimize ve kendilerine yönelik yaptığımız hizmetlere vefa örneği göstererek bizleri hiç bir zaman yanıltmadı. Yaptığımız hizmetlerin sonucu olarak Canik halkı her zaman sayın Cumhurbaşkanımıza Türkiye ortalamasının çok çok üzerinde destek vermektedir. Bunun en güzel örneğini de yaptığımız hizmetler nedeniyle En Roman Dostu Belediye Başkanı seçildiğimiz 200 Evler ve Yavuzselim Mahallelerimizde gördük” dedi.

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Canik’te yakalanan başarının tesadüf olmadığını ve hizmetlerin bir karşılığı olduğunu dile getiren Başkan Genç, “Ben genelde değerli Canik halkımıza, özelde ise kendilerine verdiğimiz hizmetleri karşılıksız bırakmayarak 24 Haziran’da sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a büyük destek vererek adeta sandıkları patlatan 200 Evler ve Yavuzselim Mahallelerimizde yaşayan Roman kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu desteklerin sonucu olarak yeni hükümet sistemiyle birlikte hem Samsun’umuz hem de Türkiye’miz daha hızlı büyüyecektir” diye konuştu.

Canik Belediyespor’da yeni yönetim

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Samsun Canik Belediye Spor Kulübü’nün yeni yönetim kurulu belirlendi. Kulübün yeni Başkanı Ekrem Altan seçildi.

Samsun’u Süper Lig’de temsil eden Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Samsun Canik Belediyespor, yeni sezona yeni yönetimle giriyor. Yeni yönetim kurulu belirlenen kulübün başkanı ise, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Proje Koordinatörü olarak görev yapan Ekrem Altan seçildi.

BAYRAK: KULÜBÜN YANINDAYIM

Kulübün 7 yıldır başkanlığını başarıyla yürüten Ercan Bayrak, “7 yıllık Başkanlık dönemimde her zaman yanımızda olan Canik Belediye Başkanımız Sayın Osman Genç’e, birlikte görev yaptığımız yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, hocalarımıza, oyuncularımıza ve tüm ekibimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yeni yönetim kurulu takımımıza ve spor camiasına hayırlı olsun. İnanıyorum ki bayrağı devrettiğimiz yeni yönetim başarı çıtasını daha da yukarı taşıyacaktır. Bundan sonra da her zaman Canik Belediyespor’un yanında olmaya devam edeceğim” dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU

Samsun Canik Belediyespor’un Ekrem Altan başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: “Zafer Şimşek, M. Hamza Abdurrahmanoğlu, Ali Kemal Tural, Ziya Eren, Birol Taşkara, Özlem Gökmen, Süleyman Aydınoğlu, Okan Çakır, Hamza Aygün, Erol Balcı, Arif Sarıalioğlu, Kemalcan Acarı.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber