Genç: İstikrarlı Türkiye küresel güç olacak

Genç: İstikrarlı Türkiye küresel güç olacak
16.05.2018
A+
A-

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay ve yönetimini ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Yeni sistemle birlikte Türkiye muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkacak. İstikrarlı bir Türkiye güçlü ekonomisiyle küresel bir güç olacak” dedi.

AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay ve yönetim kurulu üyeleri Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e iade-i ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Ay ve teşkilat yöneticileriyle sohbet eden Başkan Genç, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti. 24 Haziran’dan sonra fiilen başlayacak olan yeni sistemle birlikte Türkiye’nin daha istikrarlı olacağını belirten Başkan Genç, istikrarla birlikte yatırımların artacağını, ülke ekonomisinin büyüyeceğini ve Türkiye’nin küresel güç haline geleceğini söyledi.

HAYAT STANDARDI YÜKSELECEK

Türkiye’ye 24 Haziran’dan sonra istikrarlı bir yönetim sisteminin geleceğini belirten Başkan Genç, “İstikrar demek güven demek. Bu polisiye güven değil. Yatırımcıların devlete, ülkenin istikrarına duyduğu güvenden bahsediyorum. Dolayısıyla yabancı yatırım daha çok olacak. Yatırım oldukça ülkeye para girecek. Para girdikçe enflasyon düşecek, dolar düşecek, faiz düşecek, borsa yükselecek. Yatırım arttıkça üretim artacak, üretim arttıkça ihracat artacak. Dolayısıyla Türkiye kalkınacak. Yani halkımızın hayat standardı daha da yükselecek” dedi.

YERLİ EKONOMİ GELİŞECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim manifestosunda da bahsettiği gibi halkın vergi yükünün de düşeceğini ifade eden Başkan Genç, “İstikrarlı bir ülkede yatırım arttıkça üretim artacak. İhracattaki yükselişimiz daha hızlı devam edecek. Dışa bağımlılığımız azalacak. Yerli ekonomimiz süratle hayata geçecek. Bunların sonucunda yeni dönemde Türkiye muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkacak. Türkiye güçlü ekonomisiyle küresel bir güç olarak dünya sahnesindeki yerini alacak” diye konuştu.

GENÇLERE DAHA ÇOK İŞ

Büyüyen ekonomiyle birlikte gençlerin iş imkanlarının da artacağına işaret eden Başkan Genç, yerli silah üretiminin artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Genç ayrıca, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar da diledi. Başkan Ay da, İlkadım teşkilatı olarak 24 Haziran seçimlerine diri bir şekilde hazır olduklarını ve teşkilat olarak seçimlerde oy rekoru kıracaklarına inandıklarını belirtti.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber