Genç: Geleceğimiz için çalışıyoruz

Genç: Geleceğimiz için çalışıyoruz
26.07.2018
A+
A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Hayata geçirdiğimiz projelerimiz 2023, 2053 ve 2071 Samsun vizyonlarının yapısını oluşturmaktadır. Sadece bugünümüz için değil, geleceğimiz için de çalışıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti hükümetinin ortaya koyduğu 2023 vizyonuna doğru hızla ilerlediklerini belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “2023 hedefleri doğrultusunda şehrimizin kalkınmasına katkıda bulunuyoruz. 2023’te bir çok şehir marka şehir olacak. Biz de şehrimizi 2023 vizyonuna uygun marka şehir haline getirmenin gayreti içerisindeyiz. Hizmet ederken halkımızın taleplerini öncelik alıyoruz. 2023’te halkın yaşam standardı yükselmiş, mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı şehir hedefliyoruz” dedi.

SAMSUN’UN VİZYONU OLMALI

Marka şehir olmak için şehir vizyonunun önemine işaret eden Başkan Genç, “Günümüzde artık şehirler yarışıyor. Samsun’un bu yarışın içerisinde olması için mutlaka bir vizyonu olması gerekiyor. Çünkü bugünün dünyasında ve Türkiye’sinde vizyonu olmayan şehirler ayakta kalamaz ve yarışın içerisinde yer alamaz. Yarının şehrini oluştururken bugünden bu vizyonu kararlılıkla uygulamalıyız. Canik’te yaptıklarımız hep bu anlayışla bu hedef doğrultusundadır” diye konuştu.

YAŞAM KONFORUNU ARTIRIYORUZ

Canik’te her alanda yaptıkları yatırımlarla Türkiye’nin büyüme hedefine de katkıda bulunduklarını dile getiren Genç, “Bizim işimiz halkı memnun etme sanatıdır. Halkımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve rehberliğinde AK Parti belediyeciliğine uygun olarak sosyal belediyeciliğin yanısıra ilçemizi diğer şehirlerle yarıştıracak eğitim, sağlık, ekonomik, ticari, kültürel, sportif alanlarda da yaptığımız yatırımlarla halkımızın yaşam konforunu artırıyoruz” şeklinde konuştu.

7’DEN 77’YE HERKESE HİZMET

Geride kalan 14 yılda Canik Belediyesi olarak onlarca projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Genç, “Bugüne kadar çocuklara, gençlere kadınlara ve yaşlılara olmak üzere 7’den 77’ye herkese yönelik sosyal, kültür, sanat, eğitim, spor gibi birçok proje gerçekleştirdik. Projelerimizi, şehrimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak, bu vizyonlara uygun bir şekilde öncelik sırasına göre gerçekleştiriyoruz. Uyguladığımız projelerimiz 2023, 2053 ve 2071 Samsun vizyonlarının çerçevesinin yapısını oluşturmaktadır. Kısacası sadece bugünümüz için değil, geleceğimiz için de çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber