Genç: Daha çok çalışmalıyız

Genç: Daha çok çalışmalıyız
03.09.2018
A+
A-

Her hafta başında başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile toplantı yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Ülkemizin, devletimizin yanında olmak istiyorsak bizlere düşen daha çok çalışmak, daha çok üretmek” dedi.

Her hafta başında düzenlenen İstişare Toplantısı’nda başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu hafta başında da bu geleneği sürdürdü. Yaklaşık 15 yıldır aralıksız yapılan haftalık toplantılarda başkan yardımcıları ve birim müdürleri yapılan projeler hakkında bilgi verirken, bir önceki ve bir sonraki haftanın değerlendirmesi ile planları da yapılıyor. Birim müdürlerinden projeler hakkında bilgi alan Başkan Genç, “Şehrimizin ve ülkemizin hedefleri için daha çok üretmeliyiz” dedi.

PROJELER DEĞERLENDİRİLİYOR

Haftalık istişare toplantılarını çok önemsediğini ifade eden Başkan Genç, ”İstisnalar hariç her haftaya değerlendirme toplantısı yaparak başlıyoruz. Bu toplantılarımızda yapılan ve yapılacak projelerin değerlendirme ve planlamalarını yapıyoruz. Her hafta gerçekleştirdiğimiz haftalık değerlendirme toplantıları sayesinde hem yaptığımız çalışmaların ne aşamada olduğunu görüyoruz hem de fikir alışverişinde bulunuyoruz. Böylece ilçemizde ortak aklın hakim olduğu planlı bir yönetim sergiliyoruz. Bu toplantılarda bugüne kadar Canik’te yaptığımız eğitim, kültür, sanat, spor, sağlık, ticaret, kentsel dönüşüm gibi yaşama dair alandaki çalışmalarımızın fikir ve uygulama altyapısı vardır” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN HEDEFLERİNE KATKI

Yerel bir yönetimin 3. bin yılın başında artık ürettiği kadar değerli olduğunu ifade eden Başkan Genç, “21. Yüzyılın başındayız. Canik Belediyesi olarak tamamladığımız kurumsal yapımız, ortaya koyduğumuz projeler ve katma değerlerle ilçemizin, şehrimizin, ülkemizin hedeflerine ulaşması için var gücümüzle çalıştık, çalışıyoruz. Her zaman şehrimizin ve ülkemizin sorunları için hep çözüm ürettik. Elimizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman geri kalmadık. Gerek şehrimizin 2019, gerekse ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

MİLLİ RUHLA ÇALIŞIYORUZ

Türkiye’nin önemli hedefleri olduğuna ve ülkenin bu hedeflere ulaşmaması için çabalayan güçlerin bulunduğuna vurgu yapan Başkan Genç, “Türkiye’miz, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde her alanda mücadele ediyor. Bir yanda askeri alanda, diğer yanda hükümetimiz ekonomik, sosyal, eğitim gibi alanlarda daha güçlü bir ülke için çalışıyor. Bizler de yerelde aynı milli ruhla ülkemizin kalkınmasına ve hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak için var gücümüzle mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber