Genç: Canik’i projelerle nakış gibi işledik

Genç: Canik’i projelerle nakış gibi işledik
01.02.2019
A+
A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 15 yılda her mahallede hayata geçirdikleri projelerle ilçeyi nakış gibi işlediklerini söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halka hizmeti Hakk’a hizmet saydıklarını belirterek, her mahalleyi hizmetlerle süslediklerini ve nakış gibi işlediklerini söyledi. Başkan Genç, “Tüm mahallelerimize hizmet ulaştırdık. İlçe merkezimizin yanında özellikle kırsal  mahallelerimizde hanım konakları, sıbyan mektepleri ve spor tesisleri gibi projeler hayata geçirdik. Ayrıca cami ve okullarımızda tadilat ve çevre düzenlemeleri gerçekleştirerek, kırsal mahallelerimizi daha yaşanılır hale getirdik. İnsanlarımızın yaşam standartlarını artırıcı hizmetlere imza attık” dedi.

ÖRNEK PROJELER

Canik’te 15 yılda çok önemli projeler gerçekleştirdiklerini ifade eden Genç, “Türkiye’nin gözbebeği Canik Belediyesi olarak yaptığımız her kesime hitap eden yatırımlarla diğer belediyelere örnek olduk. Canik’te çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, engellilerimiz gibi dezavantajlı insanlarımıza hizmet götürdük. Canik Belediyesi, hayal dahi edilemeyecek projeleriyle model olmuştur. Bir ilçe belediyesi olarak halkımıza verdiğimiz sözlerden çok daha fazlasını yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz” diye konuştu.

ŞEHİR VE İNSAN

Şehir ve insan arasındaki organik bağı koruyucu çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Genç, “Şehrin estetikliği, o şehirde yaşayan insanların psikolojisini, davranışlarını ve sosyo-kültürel gelişimini etkiler. Dolayısıyla dönüşümü sadece fiziki olarak gerçekleştirmedik, aynı zamanda toplumun da dönüşümü için çalıştık ve bunu başardık. Kültür merkezlerimiz, eğitim ve spor tesislerimiz, modern yaşam alanlarımız, müzelerimiz, çevre projelerimiz insanlarımızı yaşadıkları şehirde daha mutlu kılmaktadır. Canik bugün şehircilik adına doğru işlerin yapıldığı bir ilçedir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber