Genç: Canik parlayan yıldız

Genç: Canik parlayan yıldız
08.02.2019
A+
A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede son 15 yılda gerçekleştirdikleri yatırımlarla Canik’i parlayan yıldız haline getirdiklerini söyledi.

İlçede yapılan yatırımları değerlendiren Başkan Osman Genç, Canik’in son 15 yılda yaptıkları hizmetlerle parlayan bir yıldız olduğunu ve dikkatlerini üzerine çektiğini belirtti. Başkan Genç, “Çok büyük projeleri ilçemize kazandırdık. Bunun sonucu olarak da ilçemiz 15 yılda hızlı bir gelişim gösterdi. Bugün sosyal, kültürel, ekonomik olarak Karadeniz’in en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi Canik olmuştur” dedi.

‘YAŞAM KALİTESİ YÜKSELDİ’

Canik’te özel sektörü de desteklerini dile getiren Başkan Genç, “İlçemize faydalı yatırım yapacak olan herkese kapımızı açtık. Bu anlayışımız sonucunda Canik’e bir çok özel yatırım kazandırdık. Çünkü biz her şeyi devletten bekleyen bir anlayışa sahip olmadık. Belediyemizin öz kaynakları ile her alanda hayata geçirdiğimiz yatırımların yanısıra Canik’i özel sektörle birlikte büyüttük. Canik’te yaşam kalitesi 15 yıl önceye göre çok yükseldi. Bugün Canik’te gerçekleştirdiğimiz yatırımlar, diğer şehirlere örnek oluyor” diye konuştu.

‘NEREDEN NEREYE’

Belediyecilik hizmetlerinin sadece çöp toplamak ve yol yapmak olmadığına işaret eden Başkan Osman Genç, “Bundan 15 sene önce maalesef bunlar konuşulurdu. İlçede ikamet edenlerin sosyal ve kültürel hayatı konuşulmazdı. Mesela, 2004 yılında Canik’te bir tane kültür merkezi, spor merkezi, anaokulu, konut projesi yoktu. Bugün iki kültür merkezi olan, eğitim ve spor tesisleri donatılmış bir Canik var. Karadeniz’in en büyük gelişim ve dönüşümünü sağladığımız Canik nereden nereye geldi” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber