Genç: Asla unutmayacağız

Genç: Asla unutmayacağız
19.01.2019
A+
A-

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “30 yıl önce yaşanan kazada vefat eden Teknik Direktörümüz Nuri Asan, futbolcularımız Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoförümüz Asım Özkan’ı asla unutmayacağız” dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1989 yılında Malatyaspor deplasmanına giderken Havza yakınlarında yaşanan elim trafik kazasının 30. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Genç, o kara günde yaşanan trafik kazasında yaşamını yitiren futbol adamlarına Allah’tan rahmet, Samsunspor’a da başsağlığı diledi.

‘ACI, YÜREĞİMİZDE HALA TAPTAZE’

Mesajında, “Samsunspor’un geçirdiği ve Türk futbol tarihinin en kara günü olan trafik kazasının 30. yıldönümünde, o büyük acıyı hala yüreğimizde taptaze hissetmekteyiz” diyen Genç, “Kazada vefat eden Teknik Direktörümüz Nuri Asan, futbolcularımız Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoförümüz Asım Özkan’ı asla unutmayacağız” dedi.

‘ÖNEMİ İYİ KAVRANMALI’

Samsunspor uğruna hayatlarını kaybeden futbol adamlarını unutmalarının mümkün olmadığını ifade eden Başkan Genç, “Takımımızın renklerine siyahın eklendiği bugünü unutmak mümkün değildir. Bugün Samsunlu olan, Samsun’da yaşayan, şanlı Samsunspor formasını giyen herkes kırmızı-beyaz-siyah renklerin önemini daha iyi kavramalıdır” ifadelerini kullandı.

‘RAHMET VE SAYGIYLA ANIYORUZ’

Başkan Genç, mesajında şunları söyledi: “Samsunspor’umuzun tüm yöneticileri, futbolcuları, taraftarları ve tüm Samsun halkı olarak bugün hep birlikte, birarada ve tek yürek olarak bu acıyı paylaşıyoruz. Bir daha böyle acıların yaşanmamasını temenni ederken, bu elim kazada hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.