Gayretli: Her zaman yerel basınımızın yanındayız

Gayretli: Her zaman yerel basınımızın yanındayız
07.12.2022
A+
A-

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, Samsun yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

MEMUR SEN Samsun İl Temsilciliğinde gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısında konuşan BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli, yerel basının zor şartlar altında görev yaptığını kaydederek, sivil toplum kuruluşlarının, sendika temsilcilerinin yerel basına daha fazla önem vermesi gerektiğini belirtti.

Gayretli şöyle konuştu;

“Biz BEM BİR SEN olarak her zaman yerel basınımızın yanında olduk. Yerel basının ne kadar zor şartlar altında görev yaptıklarının farkındayız. Bu sebeple onların işlerini yaparken yaşadıkları zorlukları bir nebze olsun azaltabilmek için bütün sivil toplum kuruluşlarının, sendika temsilcilerinin yerel basın ile daha fazla ilgi göstermesi gerektiğini düşünüyoruz.

BEM BİR SEN’in kapıları her zaman gazeteci kardeşlerimize, arkadaşlarıma açıktır. Zaten buradaki arkadaşlarımın hemen hemen hepsini tanıyorum. Onlar da beni tanıyor. Bir sıkıntıları olduğu zaman, her zaman yedi yirmidört yanlarındayım. Bundan emin olabilirler.”

BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli konuşmasının ardından yerel basın mensuplarına hediye takdiminde bulundu.

Toplandı sonrasında toplu olarak hatıra fotoğrafı çekinildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber