Galip Öztürk: Santral konusunda ben komünist kafalı değilim yatırma karşı çıkmak cahilliktir

Galip Öztürk: Santral konusunda ben komünist kafalı değilim yatırma karşı çıkmak cahilliktir
18.11.2019
A+
A-

Galip Öztürk’ten Samsun’un Çarşamba ilçesi Eğercili mahallesinde yapılacak olan Biyokütle Enerji Santrali ile ilgili flaş açıklama geldi.

Metro Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk, Samsun’un Çarşamba ilçesinde yapılacak olan ve tartışma yaratan Biyokütle Enerji Santrali ile ilgili dikkat çekici bir açıklama yaparak, “Ben komünist kafalı bir adam değilim. Yatırıma karşı çıkmak ya cehalettendir ya da hainliktendir” dedi.

Metro Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk, Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde yapılacak olan biyokütle enerji santraline karşı olmadığını açıkladı.

İŞE VE AŞA İHTİYAÇ VAR
Galip Öztürk, yaptığı açıklamada bazı kişilerin kendisinin biyokütle enerji santraline karşıymış gibi izlenim yıpratmaya çalıştığını belirterek, memleketin işe ve aşa ihtiyacı olduğunu, enerji açığının mutlaka kapatılması gerektiğini söyledi.

KARŞI ÇIKMAK MÜMKÜN DEĞİL
Samsun Gazetesinde yer alan habere göre yatırımcı olarak dünyanın pek çok ülkesine gittiğini ve buralarda köylerde dahi fabrikalar gördüğünü kaydeden Öztürk, “Çarşamba’nın Eğerceli Mahallesi’nde yapılacak biyokütle enerji santraline karşı çıkmam bu anlamda mümkün değildir. Yatırıma karşı çıkmak ya cehalettendir ya da ihanettendir. Ben komünist kafalı bir adam değilim. Yatırıma asla karşı çıkmam. Hele bu yatırım benim şehrimde ise, o asla olmaz” diye konuştu.

Metro Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk, ülkenin enerji açığını kapatacak tesislerden birinin daha Samsun’da açılacak olmasından mutluluk duyacağını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber