Fen işleri yol açma çalışmalarına hız vererek hizmeet atağınısürdürüyor

Fen işleri yol açma çalışmalarına hız vererek hizmeet atağınısürdürüyor
02.03.2020
A+
A-

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde kaldırım, yol açma çalışmalarına hız vererek hizmet atağını sürdürüyor.

İlkadım ilçesinin  geleceğini düşünerek ileriye dönük hizmetlerini sürdüren İlkadım Belediyesi, ilçede ulaşımı rahat ve sorunsuz bir yapıya kavuşturmak, kaliteli ve kalıcı hizmetler için büyük bir titizlikle çalışıyor. Bu kapsamda belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yeni yol açma çalışmaları, Tepecik Mah. 1547, Kalkanca Mah. 781,Kıran Mah.684 sokakta devam ediyor. Program dahilinde belirlenen ihtiyaçlara göre çalışmalarını farklı bölgelerde aynı anda devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda henüz yapılaşmanın olmadığı veya yapılaşmanın gelişmeye başladığı bölgelerde de yeni yolları vatandaşların hizmete sunmayı hedefliyor. Bu kapsamda yeni yol açma, genişletme, kumlama ve stabilize çalışmalarını aralıksız sürdüren İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kıran Mahallesi’nde 1,5 km uzunluğunda, 25 metre genişliğinde yeni bir yol daha açma çalışmasına başladı. Fen İşleri ekiplerinin greyderler eşliğinde yeni yol açma çalışması tüm hızıyla devam ederken Yeni yol, önümüzdeki haftalarda stabilize ve kumlama çalışmaları tamamlandıktan sonra vatandaşın kullanımına açılması hedefleniyor. Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, İlkadım ilçesinin de gelişimine  katkı sağlıyor.

“Yeni yolları halkımızın hizmetine açıyoruz”

Yol açma ve genişletme çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş;”  Başta kent merkezi olmak üzere farklı birçok bölgede çalışmalarımız devam ediyor. Kıran,Tepecik,Kalkanca Mahallemizde ekiplerimiz yayla yolu genişletme ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. İlkadım Belediyesi olarak, ihtiyaç olan ve yeni yaşam alanlarında oluşan sorunları çözmeye gayret ediyoruz. Açtığımız yollarımız, kent içi ulaşımın ve vatandaşlarımızın, yaylaların ulaşımında rahatlamasına da katkı sağlayacak. Amacımız en kısa zamanda yollarımızı tamamlayarak, hizmete açmak. Bu çalışmaların yapılmasında emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.