Fabrikada kepçenin altında kalan işçi öldü

Fabrikada kepçenin altında kalan işçi öldü

📅 10.10.2026 23:53 🕐 1 saat önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
Ünsal YÜCEL/UZUNKÖPRÜ(Edirne), (DHA)-EDİRNE’nin Uzunköprü ilçesinde bir tarım fabrikasında kepçenin altında kalan işçi Mutlu Yaştut (37) hayatını kaybetti. Olay, Uzunköprü-Çanakkale kara yolu üzerindeki bir tarım fabrikasında meydana geldi. Depo bölümünde çalışan işçi Mutlu Yaştut, iddiaya göre küsp

Ünsal YÜCEL/UZUNKÖPRÜ(Edirne), (DHA)-EDİRNE’nin Uzunköprü ilçesinde bir tarım fabrikasında kepçenin altında kalan işçi Mutlu Yaştut (37) hayatını kaybetti.

Olay, Uzunköprü-Çanakkale kara yolu üzerindeki bir tarım fabrikasında meydana geldi. Depo bölümünde çalışan işçi Mutlu Yaştut, iddiaya göre küspe taşıyan operatör E.A.’nın (30) kullandığı kepçenin altında kaldı. E.A., paniğe kapılarak olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptıkları kontrolde Yaştut’un hayatını kaybettiğini belirledi. Mutlu Yaştut’un cenazesi, savcı ve polisin incelemesinin ardından Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kepçe operatörü E.A. ise bir süre sonra emniyete giderek polise teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

11 Ekim Pazar DHA Spor Gündemi
Sıradaki Haber
11 Ekim Pazar DHA Spor Gündemi

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler