Evde cansız bedenleri bulunan baba ile kızı toprağa verildi

Evde cansız bedenleri bulunan baba ile kızı toprağa verildi

📅 03.11.2026 13:00 🕐 59 dakika önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
Alican GÜMÜŞ/HATAY, (DHA)- HATAY’da evde cansız bedenleri bulunan Mustafa Kural (54) ile kızı Havva Büşra Kural (18), toprağa verildi.Olay, dün akşam saatlerinde Antakya ilçesi Sofular Mahallesi Gümüşlü Sokak’ta meydana geldi. Bir evden yayılan yoğun kötü koku ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri

Alican GÜMÜŞ/HATAY, (DHA)- HATAY’da evde cansız bedenleri bulunan Mustafa Kural (54) ile kızı Havva Büşra Kural (18), toprağa verildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Antakya ilçesi Sofular Mahallesi Gümüşlü Sokak’ta meydana geldi. Bir evden yayılan yoğun kötü koku ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri adrese sevk edildi. İtfaiye erlerinin desteğiyle eve giren ekipler, bir süredir kendilerinden haber alınamayan Mustafa Kural ile kızı Havva Büşra Kural’ın cansız bedenleriyle karşılaştı. Vücutlarında yara izi bulunmayan baba ve kızının cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından Hatay Adli Tıp Kurumu’nun morguna götürüldü. Mustafa Kural ile kızı Havva Büşra Kural’ın cenazeleri otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Altınözü ilçesi Kamberli Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olaya ilişkin soruşturma devam ederken, baba ve kızının ölüm nedenleri, yapılacak otopsi işlemlerinin ardından kesinlik kazanacak. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Antalya'da 25 kilo esrar ele geçirildi: 1 tutuklu
Sıradaki Haber
Antalya'da 25 kilo esrar ele geçirildi: 1 tutuklu
Etiketler: #Hatay #Genel

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler