Eski Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fidel Berber toprağa verildi

Eski Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fidel Berber toprağa verildi

📅 06.10.2026 17:38 🕐 36 dakika önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
Fırat AKAY / BODRUM, (DHA)- İSTANBUL’da tedavi gördüğü hastanede rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Galatasaraylılar Derneği eski Başkanı ve Fransa’nın Muğla Fahri Konsolosu Fidel Berber (55), Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.Galatasaraylılar Dern

Fırat AKAY / BODRUM, (DHA)- İSTANBUL’da tedavi gördüğü hastanede rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Galatasaraylılar Derneği eski Başkanı ve Fransa’nın Muğla Fahri Konsolosu Fidel Berber (55), Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Galatasaraylılar Derneği’nde 2019-2025 yılları arasında başkanlık görevini yürüten, aynı zamanda Fransa’nın Muğla Fahri Konsolosu olan Fidel Berber, geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi. Berber için Bodrum’un Ortakent Köyiçi Camisi’nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Törene Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’nin yanı sıra Berber’in ailesi, yakınları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan namaz ve alınan helalliğin ardından Fidel Berber’in cenazesi, Ortakent Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

DURSUN ÖZBEK: GALATASARAY’A HER SAFHADA HİZMET ETMİŞ BİR KARDEŞİMİZDİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Fidel kardeşimizi ebediyete uğurladık. Fidel, Galatasaray camiası için önemli bir kişilikti. Galatasaraylılar Derneği'nin uzun süre başkanlığını yapmış, Galatasaray'a her safhada hizmet etmiş bir kardeşimizdi. Allah rahmet eylesin. Ailesine, sevenlerine ve bütün camiaya başsağlığı diliyorum. Onlara sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Cenaze töreninden görüntüler

-Başkan Dursun Özbek’in açıklamaları

FOTOĞRAFLI

Hatay- Reyhanlı'da kuvvetli yağış ve dolu nedeniyle tarım arazileri zarar gördü
Sıradaki Haber
Hatay- Reyhanlı'da kuvvetli yağış ve dolu nedeniyle tarım arazileri zarar gördü
Etiketler: #Muğla #Bodrum #Spor

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler