Ersen Bacık Anadolu Mahallesi Muhtar Adaylığını Açıkladı!

Ersen Bacık Anadolu Mahallesi Muhtar Adaylığını Açıkladı!
28.01.2019
A+
A-

Muhtar adaylığını Anadolu Mahallesindeki seçim bürosunda açıklayan Ersen Bacık, “Anadolu mahallesi için elimizden geleni yapacağız, sürekli çalışacağız ve mahallemize hizmet edeceğiz” dedi.

Anadolu mahallesinin sorunlarını bildiğini belirten Ersen Bacık, “Doğalgaz için yeni çalışmalar yapacağım ve belediye meclisine sunacağım, böylece mahallemize doğalgazı getirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

Yönetim için 12 kişilik bir heyet kuracağını ifade eden muhtar adayı Ersen Bacık, “12 kişilik heyet ile mahallemizdeki sorunları birlikte tartışacağız, konuşacağız, istişare ettikten sonra çözüm için yollar arayacağız, mahallemiz için elimizden geleni yapacağız” belirterek şöyle devam etti;

“Mahallemiz için kuracağımız 12 kişilik ekip ile birçok çalışma yürüteceğiz. Gençler de bizlere destek olacak. Mahallemizi böylece Samsun’un en güzel mahallelerinden biri haline getirmek istiyoruz. Bunun için Doğalgaz ve Lise projesinin devam etmesini istiyoruz”

Anadolu Mahallesi için çalışacağını da sözlerini ekleyen Ersen Bacık, “onlar için çalışacağım, faydalı bir muhtar adayı olacağım, diğer adaylara başarılar dilerim, hayırlı uğurlu olsun” diyerek bütün Anadolu mahallesi sakinlerinden kendisini desteklemelerini istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.