Erkut Çiftçi’den Samsun Yabancılar Pazarı’na ziyaret

Erkut Çiftçi’den Samsun Yabancılar Pazarı’na ziyaret
07.01.2019
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İlkadım Belediye Başkan A. Adayı Erkut Çiftçi Samsun Yabancılar Pazarı Başkanı Sayın Ali Akyüz ve yönetimini ziyaret etti.

Sayın Çiftçi Yabancılar Pazarı hakkında Sayın Akyüz’den bilgiler alarak, pazarın ve pazar esnafının sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

erkut2

MHP İlkadım Belediye Başkan A. Adayı Sayın Erkut Çiftçi pazarın fiziksel şartlarının ivedikle iyileştirilmesi gerekliliğini ve pazar esnafının mağduriyetinin acilen giderilmesi zorunluluğunu dile getirdi. Sayın Erkut Çiftçi Yabancılar Pazarının ilimiz Samsun için önemini çok iyi bildiklerini ve böyle bir pazarın İkadım ilçemiz sınırları içerisinde olmasının da İlkadım için büyük bir velinimet olduğunu söyledi.

Ancak şu anda pazarın önemini her ne kadar bilinsede, Yabancılar Pazarının gerekli olan ilgi alaka ve desteği maalesef tam manası ile alamadığını, dolayısıyla burada ekmekleri peşinde olan, istihdam yaratan, ilimizin iç ve dış piyasasına hareketlilik kazandıran esnafın zor günler yaşadığını söyledi.

ee

MHP İlkadım Belediye Başkan A. Adayı Erkut ÇİFTÇİ Yabancılar Pazarı için yapılması gerekenlerin bilincinde olduğunu, Belediye Başkanı olarak göreve başladıktan hemen sonra üzerine düşen görevi fazlasıyla yapacağını söyledi. Daha sonra Yabancılar Pazarı esnafını ziyaret eden Sayın Erkut ÇİFTÇİ tüm esnaflarla tek tek ilgilendi, sohbet etti. Esnaflarla bir araya gelen Erkut ÇİFTÇİ 2019 Mart Yerel seçimlerinde partisi Mhp’ ne ve Cumhur ittifakı ruhuna destek istedi. Yabancılar Pazarı esnafından büyük ilgi gören ve destek alan Sayın ÇİFTÇİ, seçim çalışmalarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz ve her zaman olduğu gibi ilçemizin güzide merkezlerinden biri olan Yabancılar Pazarına da desteğini her zaman vereceğini söyledi.

e3 ee4 ee 3e

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber