Erhan Usta’dan mitinge davet

Erhan Usta’dan mitinge davet
22.03.2019
A+
A-

Samsun Bağımsız Milletvekili ve Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Samsunluları mitinge davet etti.

Cumartesi günü saat 16:00’da Samsunlulara seslenecek olan Samsun Bağımsız Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Samsun Cumhuriyet Meydanında yapacağı miting’e tüm Samsun halkını davet etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Samsun Milletvekili ve Bağımsız Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Bafra Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Bafra’da seçim çalışmalarını sürdüren Erhan Usta, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında Bafralı hemşehrilerine seslendi.

Demokrasi ateşini Samsun yakacak
Coşkulu bir kalabalığa seslenen Erhan Usta, ”Samsun herşeyi hakediyor. Samsun ilklerin şehri. Samsun, kurtuluş mücadelesinin başlatıldığı bir kent. İmkansızlıklar içerisinde yüz yıl öncesinde yeni bir mücadeleyi başlatan Samsun, inşallah buradan demokrasi mücadelesi başlatabilir. Bizim seçilmemiz durumunda sadece Samsun’a belediye başkanı seçmiş olmayacaksınız, aynı zamanda Türkiye genelinde de siyasetçilere bir ders vermiş olacağız. Kardeşim benim önüme bana dayatarak bir aday seçtiremezsin, bana dayatırsan, ben kendi içimden bir tanesini çıkartırım ve onu belediye başkanı olarak seçerim diyecek. Samsun bunu diyecek. Samsun bunu diyebilir. Geçmişte bu tür şeyleri Samsun demiş. Bu denildiği zaman artık siyasetçiler kendine çeki düzen verecek. Vatandaşın istediği insanlar seçilecek. O zaman hizmet artacak, yolsuzluk azalacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber