Erhan Usta yılbaşını Samsun’da geçirdi

Erhan Usta yılbaşını Samsun’da geçirdi
06.01.2021
A+
A-

İYİ Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Plan Bütçe Komisyonu Üyesi ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, yılbaşını Samsun’da geçirdi.

Sokağa çıkma kısıtlamasının hemen ardından programlarına başlayan Usta, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy ile birlikte, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile bir araya geldi. Sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşan Usta, Deveci’nin çalışmaları hakkında bilgi aldığından ve fikir alışverişinde bulunduğundan bahsetti.

Atakum Belediyesi’nin ardından 19 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’la görüşen Usta, iade-i ziyarette bulunduğunu ve projeleri hakkında bilgi aldığını söyledi.

Görüşmelerine hız kesmeden devam eden Usta, Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın’la Ballıca Kampüsünde görüştü. Ballıca kampüsünü ve uçak hangarlarını gezen Usta, simülasyon olan eğitim uçağını kullandığı videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Dördüncü durağı Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi olan Usta, Başhekim Ahmet Şen ile görüştü. Geçtiğimiz günlerde Covid19’a yenik düşerek hayatını kaybeden Samsun’un sevilen Doktoru Ali Murat Uludoğan için taziye ziyaretinde bulundu.

Samsun’da ki programını Samsun Valiliğinde bitiren Usta, Vali Dağlı ile görüştü. Samsun için neler yapabiliriz diye konuştuğunu ifade eden Usta, misafirperverliği için Vali Dağlı’ya teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber