Erhan Usta teşkilat ile bayramlaştı

Erhan Usta teşkilat ile bayramlaştı
18.06.2018
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi’nde teşkilat bayramlaşması, Ramazan Bayramının son gününde il seçim koordinasyon merkezinde gerçekleşti.

Erhan Usta’ nında katılım sağladığı programa, Mhp İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, milletvekili adayları, ilçe ve mahalle başkanları, partili yetkililer ve çok sayıda Mhpli vatandaş katıldı.
Bayramlaşmanın ardından seçim çalışmalarına devam eden Erhan Usta, önce İlyasköy Mübadele Derneği etli kazan pilavı şenliğine ardından da geleneksel İlkadim, Ahulu Mahallesi Güreşleri programlarına katıldı.
MEMLEKET İÇİN SİYASET
Programlarda konuşan Erhan Usta, memleket için siyaset yaptıklarını belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi hiç bir zaman siyasi çıkarı için siyaset yapmadı, bunu her zaman gösterdik. Milliyetçi Hareket Partisi daima memleketinin çıkarına olan bir siyaset izledi. Türkiye dört bir yanda mücadele ederken bu mücadele esnasında devletimizi, hükümetimizi yalnız bırakamayız. Bu mücadele ancak güç birliği olursa, birlik ve beraberlik olursa sağlam bir çizgide devam edebilir. Bu yüzden geleceğin teminatı, bekamızın teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne güç verin.” dedi.

Şenliklerin ardından, Çarşamba Hürriyet Mahallesi ve Çınarlık Mahallelerine giden Erhan Usta, yaklaşan 24 Haziran seçimleri için vatandaşlara bilgi verdi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin mecliste güçlü bir şekilde temsil edilebilmesi için destek beklediğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.