Erhan Usta memleketi Havza’da

Erhan Usta memleketi Havza’da
14.06.2018
A+
A-

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Erhan Usta, memleketi Havza’da esnaf ile bir araya geldi. Hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Usta, 24 Haziran seçimleri için Havza halkından destek istedi.

Havza’dan sonra iftar yemeği için Ladik’e giden Erhan Usta, Mhp Ladik İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programına katıldı. Muhtarlar ve STK’ların katıldığı iftar programında konuşan Usta, “Bize sahip çıkın bizde memleketimize sahip çıkalım. Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülke ne zaman dara düşse, ne zaman siyasi bir istikrarsızlık olsa, biz her zaman elimizi taşın altına koymayı bildik. Bu yüzden sizlerden Milliyetçi Hareket Partisine destek istiyoruz. Meclise bizi güçlü bir şekilde gönderirseniz Samsun’un sorunlarını daha hızlı çözme imkanına sahip olacağız” dedi.

İftar programının ardından teravih namazı için Havza’nın Gidirli Mahallesine giden Usta, namaz sonrası köy halkına Cumhur İttifakını anlattı.

Gidirli Mahallesinden sonra Çiftlik Mahallesine geçen Usta, saatin geç olmasına rağmen mahalleliler tarafından kalabalık bir şekilde karşılandı. Milletvekili seçimlerinde kendilerine destek isteyen Usta, “Cumhur İttifakı’nda bizimde adayımız Recep Tayyip Erdoğan. Ama milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak sizlerden destek bekliyoruz. Siz bize sahip çıkarsanız bizde milletimize ve ülkemize sahip çıkacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber