Erdoğan: Yeni bir imtihan 2023 seçimlerinin arifesindeyiz

Erdoğan: Yeni bir imtihan 2023 seçimlerinin arifesindeyiz
17.03.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “2023 seçimleri, AK Parti’nin, Cumhur İttifakı’nın geleceğinin ötesinde, ülkemizin ve milletimizin kaderi bakımından gerçek anlamda bir yol ayrımını ifade edecektir. Biz bu seçimde öncelikle, Türkiye’yi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılına atfettiğimiz büyük hedeflerine ulaştırarak, ülkemizin demokrasi ve kalkınma kazanımlarını korumanın peşindeyiz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının başında milletin ve tüm Müslümanların Berat Gecesi’ni tebrik etti.

“YENİ BİR İMTİHANIN, 2023 SEÇİMLERİNİN ARİFESİNDEYİZ”

Bugüne kadar girdikleri 15 seçimin istisnasız tamamında sandıktan açık ara birinci parti olarak çıktıklarını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni bir imtihanın, 2023 seçimlerinin arifesindeyiz. Bir kez daha milletimizin huzuruna çıkacak, geçmişin hesabını verecek, gelecekte yapacaklarımızı ortaya koyacak, sonraki beş yıl için seçmenden ruhsat isteyeceğiz” dedi.

“Şüphesiz her seçim önemlidir, her seçim hayatidir, her seçim belirleyicidir” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, devamında şunları kaydetti: “Ama 2023 seçimleri, AK Parti’nin, Cumhur İttifakı’nın geleceğinin ötesinde, ülkemizin ve milletimizin kaderi bakımından gerçek anlamda bir yol ayrımını ifade edecektir. Biz bu seçimde öncelikle, Türkiye’yi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılına atfettiğimiz büyük hedeflerine ulaştırarak, ülkemizin demokrasi ve kalkınma kazanımlarını korumanın peşindeyiz. Bununla kalmıyor, ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri hâline getirerek, milletimizi asırlık özlemlerine kavuşturmanın taahhüdünü veriyoruz.”

Türkiye’nin son 20 yılına damgasını vuran eserlerle, hizmetlerle, projelerle; siyasi, ekonomik ve sosyal reformlarla bu büyük gayeyi hayata geçirmek için gereken altyapıyı kurmaya çalıştıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Artık fiziki kalkınma konusunda kayda değer bir eksiğimiz kalmadığını memnuniyetle ifade etmek isterim. Yarın açılışını yapacağımız 1915 Çanakkale Köprüsü’nün en önemli sembollerinden biri olacağına inandığım kalkınma hamlemizi, ihtiyacımız olan büyük atılımı destekleyecek seviyeye getirdik” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber