Erdoğan: Hedefimiz 18 yaşı aşılamak

Erdoğan: Hedefimiz 18 yaşı aşılamak
20 Haziran 2021 19:11
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Babalar Günü vesilesiyle gençlerle buluştu. Erdoğan gençlerden gelen sorular üzerine aşılamayla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hedefimiz 18 yaşı aşılamak” diyerek şu açıklamayı yaptı;

Türkiye, salgının başladığı dönemden beri sağlık hizmetlerinden kamu güvenliğine kadar her konuda diğer ülkelerin önünde şu anda yer almış vaziyette. Aynı durum aşı çalışmalarında da geçerli. Aşı tedarikinin bir hayli güç olduğu bir dönemde, vakitlice yaptığımız bağlantılar sayesinde hızlı bir aşılama takvimi yürütüyoruz. Elbette bir takım aksaklıklarımız var. Ama bu gecikmeleri de aşıyoruz.

Şu anda gayet iyi durumdayız. İnşallah bu musibetin üstesinden yakında geleceğiz. Tabii bu arada yerli aşı olayımız söz konusu. Bu konuda da hedefimiz, eylül-ekim gibi kendi aşımızı üretebilmek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.