Erdoğan Eylem planı komuoyuna açıkladı

Erdoğan Eylem planı komuoyuna açıkladı
05.08.2018
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 400 projeden oluşan 100 Günlük Eylem Planı’nı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen toplantıyla kamuoyuna açıkladı.

Büyük ve güçlü Türkiye idealine ulaşmak için Türkiye’nin tamamını ilgilendiren icraat programında Samsun’a da müjdeler var.

26 Milyar Liralık bütçeyle gerçekleştirilecek “100 Günlük Eylem Planı”nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek icraatlar arasında Samsun’un Bafra, Ondokuz Mayıs ve Alaçam ilçe sınırları içerisinde yer alan “Kızılırmak Deltası Sulak Alan ve Kuş Cenneti” Alanının Dünya Miras Listesi’ne alınması için çalışmaların tamamlanması da bulunuyor.

“100 Günlük Eylem Planı, Yeni Dönemde İcraatların Hızla Hayata Geçeceğinin İlanıdır”

100 Günlük İcraat Programı ile ilgili görüşlerini paylaşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümeti’nin ilk 100 Günlük Eylem Planı, yeni dönemde her alanda icraatların hızla hayata geçeceğinin ilanı olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın gerek Başbakanlığı gerekse Cumhurbaşkanlığı döneminde ülkemizde ciddi bir vizyon değişimi yaşanmış, hayali dahi kurulamayanlar hayata geçirilmiştir. Adaletten ticarete, çevreden şehirleşmeye, tarımdan sanayiye, savunmadan bilişime her alanda yaşanan ilerlemeler bu dönüşümün sonucudur.” açıklamasında bulundu.

“Kızılırmak Deltası’nın Dünya Miras Listesi’ne Alınması İçin Çalışmalarımız Hız Kazanacak”

100 Günlük Eylem Planı’nda yer alan, Kızılırmak Deltası ve Kuş Cenneti’nin Dünya Miras Listesine alınması çalışmalarının tamamlanacağı müjdesine ilişkin Karaaslan, “Dünyanın en önemli sulak alanlarından birisi olan Kızılırmak Deltası, zengin biyolojik çeşitliliği ve kuş göç yolları üzerinde yer alması nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin uğrak alanlarından biri olarak şehrimizin tanınırlığına büyük katkı sağlamaktadır. 2016’da UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’ne giren Kızılırmak Deltası’nın Daimi Liste’ye girebilmesi için devam eden çalışmalarımız, Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından kamuoyuyla paylaşılan 100 Günlük İcraat Programı’nda bu konuyla ilgili sürecin tamamlanacağı müjdesiyle birlikte ivme kazanacaktır. 5’inin bu dönemde tamamlanması, 6’sının inşasına, 22’sinin de projesine başlanması beklenen Millet Bahçeleri’nde projeleri hazırlanacak illerden biri de Samsun olacak. İlk 100 Günlük Eylem Planı’nda Samsun’umuzda hayata geçirilmesi planlanan icraatlar, Sayın Cumhurbaşkanımızın Samsun’umuza verdiği önemi göstermektedir. Binlerce proje içerisinden 400’ü açıklanan programla; sanayiden ulaşıma, kentsel dönüşümden turizme yeni yatırımlar hızlı icraat döneminde şehrimize kazandırılacaktır.” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teşrifleriyle Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen kadınların coşkulu katılımıyla tamamlandı.

Kongreye katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, kongre öncesinde bir araya geldiği Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve teşkilat mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi, kongrenin coşkusunu paylaştı.

Kongre sonrasında görüşlerini paylaşan Karaaslan, “AK Parti, kadınlarımızın aşkıyla büyüyen, emeğiyle güçlenen, kadınlarımızı hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de asli unsur olarak gören bir siyasi partidir. 16 yıllık iktidarlarımız döneminde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hak ve özgürlüklerin alanının genişletilmesiyle Türkiye’de iş yaşamında, sosyal hayatta ve siyasette kadınlarımız görev aldığı aktif rollerde çok büyük başarılar kazanmışlar, bulundukları pozisyonların hakkını vermişlerdir.” dedi.

“Kazandığımız Başarılarda Kadınlarımızın Rolü Çok Büyük”

“Kadınlarımız siyasetimizin temelidir.” diyen Karaaslan, “Onların, yüz yüze, göz göze güçlü iletişimi ve titiz çalışmaları sayesinde her an vatandaşlarımıza rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Partimizin kurulduğu günden bu yana kazandığı başarılarda kadınlarımızın gece gündüz demeden aşkla yürüyüşünün, üstlendikleri sorumlulukların rolünün çok büyük olduğuna inanıyorum. Kadınlarımız bugün, öncekinden daha gür sesle, ‘ben de varım; mahallem, ilçem, şehrim ve ülkem için çalışıyorum’ diyor. Bu aidiyeti sağlayan şüphesiz güçlü dava bilinci ve sorumluluk anlayışıdır.” ifadelerine yer verdi.

“55 Numaralı Formalarla Aşklarını Tüm Türkiye’ye Duyurdular”

Karaaslan konuşmasını şöyle sürdürdü;

“24 Haziran seçimlerinde 53 kadın milletvekiliyle Meclis’imizde yer alan AK Parti’mizin Kadın Kollarında 4 milyon 600 bin üyesi var, bu sayı günden güne katlanıyor. AK Parti bu yönüyle kadınlarımızın emek ve enerjisiyle büyüyüp güçlenen bir siyasi harekettir.

Samsun’umuzun 17 ilçesinden bugünkü kongreye gelerek, 55 numaralı formalarıyla Kongre’mize büyük coşku katan Samsun İl ve ilçe teşkilatlarımızın her bir mensubuna ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kadınlarımız yüreğinde taşıdığı aşk ve heyecanı bugün Ankara’dan tüm Türkiye’ye duyurmuşlardır.

81 ilimizin tamamından, ülkemizin dört bir yanından gelen, AK siyasetin asli unsuru AK kadınlarımızın, gönüldaşlarımızın coşkusu ile gerçekleştirdiğimiz Kongre’mizin ülkemiz, milletimiz, partimiz ve tüm teşkilatlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bir kez daha Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı seçilen, Ankara Milletvekilimiz Sn. Lütfiye Selva Çam’ı yürekten tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber