Erdem Okan Tekkeköy’de esnafı ziyaret etti

Erdem Okan Tekkeköy’de esnafı ziyaret etti
22.06.2018
A+
A-

MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, Medikal Sanayi Kümelenme Derneği (MEDİKÜM) çatısı altındaki firmaların daha fazla teşvikle Samsun’a sağladığı katma değeri arttırmak için çalışacaklarını söyledi.
ORGANİZEYİ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, seçim çalışmalarını Tekkeköy ilçesinde sürdürdü. MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP İl Başkan Yardımcıları Durmuş Akyün, Necmi Candemir, Alparslan Kaya, MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Sevinç Vural ile birlikte 19 Mayıs Organize Sanayisi’ndeki firmaları ziyaret etti. Goccia Mozaik, Filiz Helva, Seral Ev ve Otel Tekstil firma yöneticileri ve işçilerle bir araya gelen Okan, daha sonra Medikal Sanayi Kümelenme Derneği (MEDİKÜM) çatısı altındaki firmalarından Aysam Ortapedi ve Tıbbi Aletleri, Bahadır Tıbbi Aletler ile Aygün Cerrahi Aletler’i ziyaret etti.

MEDİKAL İÇİN DAHA FAZLA TEŞVİK

Sanayicinin ekonominin bel kemiği olduğunu vurgulayan MHP Samsun Milletvekili Adayı Okan, “Ekonomimizdeki olumsuz gelişmeler sanayicilerimizi zor duruma düşürdü. Ülkemizdeki üretim ve yatırım ortamının tekrar sağlanmasının ilk yolu istikrar ve güveni geri getirmek. 24 Haziran’da uygulamaya geçecek ve Milliyetçi Hareketin altında imzası bulunan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ekonomide güven ve huzur sağlanacak.” dedi.Medikal Sanayi Kümelenme Derneği (MEDİKÜM) çatısı altındaki firmaların daha fazla teşvikle Samsun’a önemli katma değer katacağını belirten Okan, mecliste güçlü MHP’nin medikal sektörünün uluslararası seviyeye yükselmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, esnafın Milliyetçi Hareket Partisi’ni umut olarak gördüğünü ifade ederek, “Ülkemizin kalkınması için ekonominin temel direği esnafımızın vergi yükünü azaltacağız.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, İlkadım ilçesinde bulunan MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile birlikte Sebze Meyve Hali’ndeki esnafı ziyaret etti. Hal esnafının sorunlarına kulak veren Erdem Okan, daha sonra Gıda Borsası’na geçti. Esnafın Milliyetçi Hareket Partisi’ni umut olarak gördüğünü belirten Okan, “Tarımda yanlış destekleme politikaları üretimde verimi azaltıyor ve ek olarak ekonomideki durgunluk esnafımızı zorluyor. Ülkemizin kalkınması için ekonominin temel direği esnafımızın rahatlamasıyla sağlanabilir. MHP olarak esnafımızın üzerindeki vergi yükünü azaltacağız.” dedi.

Canik ilçesindeki Gülsan Sanayi Sitesi’nde ilgiyle karşılanan Erdem Okan, “Samsunuzun 9 ışığı olarak adlandırdığımız milletvekili adaylarımız, şehrin sorunlarına hakim isimler. Gülsan Sanayi Sitesi’nin yıllardan bugüne çözülmeyen problemini en yakından bilen biriyim. Sanayi kaldırılabilir fakat çözüm ortak akılla hareket ederek, mağduriyetlere yol açmamak. Halkımız, Milliyetçi ve Ülkücü Hareket mensuplarını mecliste temsil için teveccüh ederse, esnafımızın yüzünü güldürmek için göreve hazırız”diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber