Eniştesini bıçaklayarak öldürdü

Eniştesini bıçaklayarak öldürdü

📅 11.09.2026 09:48 🕐 2 gün önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
🔄 Güncellendi: 14.09.2026 00:14
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA)- TOKAT’ın Erbaa ilçesinde çıkan kavgada Mücahit K., eniştesi Tahir Yumuşakkaya’yı (58) bıçaklayarak öldürdü.Olay, saat 04.00 sıralarında Koçak Mahallesi'nde meydana geldi. Tahir Yumuşakkaya iddiaya göre kayınbiraderi Mücahit K. ile gece birlikte alkol aldı. Bir süre

İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), (DHA)- TOKAT’ın Erbaa ilçesinde çıkan kavgada Mücahit K., eniştesi Tahir Yumuşakkaya’yı (58) bıçaklayarak öldürdü.

Olay, saat 04.00 sıralarında Koçak Mahallesi'nde meydana geldi. Tahir Yumuşakkaya iddiaya göre kayınbiraderi Mücahit K. ile gece birlikte alkol aldı. Bir süre sonra Mücahit K. ablası H.Y.’ye şiddet uyguladığı gerekçesiyle Tahir Yumuşakkaya ile tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Mücahit K. yanındaki bıçakla Yumuşakkaya’yı yaraladı. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde Yumuşakkaya’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Tahir Yumuşakkaya’nın cenzaesi Erbaa Devlet Hastanesi’ne morguna konuldu. Mücahit K. ise jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmayla kısa sürede yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Orman yangınında evleri yanan çift: Yalan dünyanın cennetiydi
Sıradaki Haber
Orman yangınında evleri yanan çift: Yalan dünyanın cennetiydi
Etiketler: #Tokat #Erbaa #Güvenlik

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler