ELVİNDER kan bağışı çağrısına sessiz kalmadı

ELVİNDER kan bağışı çağrısına sessiz kalmadı

ELVİNDER, Türk Kızılay’ı tarafından yapılan kan bağışı çağrısına sessiz kalmadı. Dernek yönetimi ve gönüllü üyeler, Kızılay için kan ve kök hücre bağışında bulundu.

ELVİNDER, Türk Kızılay Genel Başkanı Doktor Kerem Kınık’ın ‘kan bağışında bulunun’ çağrısına sessiz kalmayarak, kan ve kök hücre bağışında bulundu. İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi’nde bulunan kan alma birimde bir araya gelen dernek yönetimi ve gönüllü üyeler, Samsunlulara örnek oldu.

YARDIMCI OLMAK İSTİYORUZ

Muhtarlardan büyük destek aldıklarını kaydeden ELVİNDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurver Şahin, “Dernek olarak, Kızılay’ın yaptığı çağrıya duyarsız kalmadık. İnsanlara el veren Türk Kızılay’ı ile gurur duyuyoruz. Kan Hayat Kurtarır sloganı ile bizler de bugün buradayız. Bütün derdimiz insanlara yardımcı olabilmek. Herkesi kan bağışına bulunmaya davet ediyorum” dedi.

KAN BAĞIŞI AZALMIŞTI

Türk Kızılay’ Orta Karadeniz Bölge Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım ise, “Kış mevsimi kan bağışı olumsuz etkilendi ve bağışlarda bir azalma yaşandı. Bu anlamda Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yurt genelinde, vatandaşlara kan bağışına davette bulundu. Bölgemizde de insanlar bu çağrıya çok güzel geri dönüş yaptılar. Bu sese kulak veren ELVİNDER’e de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

elvinder1 elvinder elvin2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber