Ecrin&Kerim Çağrı Merkezi Digitürk Bayiliğinin açılışını yapacak

Ecrin&Kerim Çağrı Merkezi Digitürk Bayiliğinin açılışını yapacak
24.02.2020
A+
A-

Almanya’dan memleketi Samsun’a dönüş yapan Fatih Toprak, Ecrin Kerim Bilgi ve İletişim Merkezinin ardından Digitürk İletişim Merkezi ve Yetkili Teknik Servis bayiliği ile büyümeye devam ediyor. Ecrin&Kerim Çağrı Merkezi, 4 Mart’ta Digitürk  İletişim Merkezi ve Yetkili Servis Bayiliğinin açılışını yapacak

Almanya’dan memleketi Samsun’a dönüş yaparak ticarete atılan Fatih Toprak, Ecrin Kerim Bilgi ve İletişim Merkezinin yanı sıraİletişim Merkezi ve Yetkili Teknik ServisBayiliğini de üstlenerek yeni istihdam alanları oluşturmaya devam ediyor.

DİGİTÜRK BAYİLİĞİNİDE ALDI
Samsun’un Bafra ilçesi doğumlu olan iş adamı Fatih Toprak, Ecrin Kerim Bilgi ve İletişim Merkezi üzerinden Almanya’ya Vodafone ve aynı zamanda Digitürk İletişim Merkezi ve Yetkili Teknik Servis olarak hizmet veriyor.

Bünyesinde Almanca dil bilen ekibi ile birlikte Samsun’da bulunan Ecrin Kerim Bilgi ve İletişim Merkezinden, Almanya’ya hizmet verdiklerini açıklayan Fatih Toprak, yakın zamanda ise yeni aldıkları Digitürk İletişim Merkezi ve Yetkili Teknik Servis bayiliğinin açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

4 MART’TA AÇILIŞ YAPILACAK
4 Mart 2020 Çarşamba günü Digitürk İletişim Merkezi ve Yetkili Teknik Servis Bayiliğine ait iş yerinin açılışını yapacaklarını belirten iş adamı Fatih Toprak, Ecrin Kerim Bilgi ve İletişim Hizmetleri olarak Almanya merkezli çağrı merkezi şirketi olan ZG Marketing ile de ortaklıklarının bulunduğunu ifade etti.

Merkezi Almanya’da bulunan ZG Marketing’in bir önceki yıl yapılan ortaklık anlaşması ile Samsun Genel Müdürü olduğunu da belirten Fatih Toprak, yıllarca Almanya’da kaldıktan sonra memleketi Samsun’a dönüş yaptığını ve kurduğu Ecrin Kerim Bilgi ve İletişim Merkezinin yanı sıra Digitürk İletişim Merkezi ve Yetkili Teknik Servis Bayiliğini de alarak yeni istihdam alanı oluşturduğunu vurguladı.

SAMSUN’DAN ALMANYA’YA HİZMET VERİYORUZ
Almanya’ya da bulunan müşterilerine çağrı merkezi olarak çeşitli hizmetler sunduklarını kaydeden Fatih Toprak, internet başvurusu, teknik kurulum, fatura tahsileti gibi hizmetleri de yaptıklarını kaydederek “Memleketim Samsun’da istihdam alanı sağladığım için çok mutluyum. Her geçen gün daha da büyüyen şirketimizin, birkaç yıl sonra yüzlerce insana istihdam sağlayacağına eminim.” dedi.

Samsun’dan Almanya’ya hizmet veren çağrı merkezine çocuklarının ismini verdiğini de ifade eden Fatih Toprak, 4 Mart 2020 tarihinde açılışını yapacakları Digitürk İletişim Merkezi ve Yetkili Teknik Servis Bayiliğinde alanında uzman bir ekip ile çalışacaklarını kaydetti.

KOYU BİR SAMSUNSPOR TARAFTARIYIM
Koyu bir Samsunspor taraftarı olduğunun da altını çizen işadamı Fatih Toprak, şunları dile getirdi.
“Doğum yerim Samsun’un Bafra ilçesi. Almanya’dan memleketime dönerek burada yatırım yaparak iş alanları oluşturmaya çalışıyorum. Ecrin Kerim Bilgi ve İletişim Merkezimizin ardından Digitürk İletişim Merkezi ve Yetkili Teknik Servis Bayiliğini aldık. Bu nedenle memleketimin takımı olan Samsunspor’un maçları da bu sene üst lige çıkması halinde artık Digitürk yayınlayacak. Digitürk’ün bu konuda Samsunspor sevdalısı taraftarlara çeşitli kampanyaları olacaktır. 4 Mart tarihinde Digitürk İletişim Merkezi ve Yetkili Teknik Servis Bayiliğine ait iş yerimizin açılışını yapacağız. Samsun’umuza hayırlı olmasını diliyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.