DHA Görüntülü Yurt Haber Bülteni – 1

DHA Görüntülü Yurt Haber Bülteni – 1
09 Ocak 2025 08:07
A+
A-


1) 105 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ BİLGE SİTESİ DAVASINDA ESKİ OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANINA 21 YIL HAPİS

KAHRAMANMARAŞ merkezli 6 Şubat depremlerinde Osmaniye’de 105 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin de yaralandığı Bilge Sitesi’nin yıkılmasına ilişkin davada eski Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’nın da olduğu 4 sanığa 21’er yıl, 2 sanığa ise 8 yıl hapis cezası verildi.

Osmaniye 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde eski Osmaniye Belediye Başkanı ve binanın yapıldığı 1995 yılında İmar Müdürü olan Kadir Kara ile müdürlük çalışanlarından Sevinç Ayşe Argun, Hülya İ. ve Mustafa N.’nin ‘Bilinçli taksirle birden fazla insanın ölümüne veya yaralanmasına neden olma’ suçundan tutuksuz yargılandığı davanın, karar duruşması yapıldı. Duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz toplam 8 sanıkla müşteki ve sanık avukatları katıldı. Savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuksuz sanık eski Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’ya 21 yıl hapis cezası verdi. Mustafa N. ve Hülya İ. beraat ederken, Mustafa İpek ve Faruk Pilge 8’er yıl, Ayşe Sevinç Argun ile tutuklu sanıklar Ayhan Gedik, Haluk Koç da 21’er yıl hapis cezası aldı. (DHA)

Görüntü Dökümü

————————–

– Bilge sitesi deprem sonrası kurtarma dron

– Enkazdan detaylar

– Adliye binasından detay

– Depremde yakınlarını kaybedenlerin avukatları ve vatandaşlardan röp.

Haber-Kamera: İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

====================================================

2) GALERİCİYİ, OTOMOBİL SATIŞINDAN KALAN ALACAĞINI İSTEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

KAYSERİ’de galerici Mahmut Akif Özkaya’yı (26) öldürüp, intihar eden kuyumcu Mustafa Körükcü’nün (36), cinayeti borç meselesi nedeniyle gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Özkaya’nın Körükcü’ye otomobil sattığı, Özkaya’nın bu satıştan kalan alacağını istediği, tartışmanın bu nedenle yaşandığı öğrenildi.

Olay, önceki gün saat 22.00 sıralarında Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi’ndeki bir otelin lobisinde meydana geldi. Galericilik yapan Mahmut Akif Özkaya ile kuyumcu Mustafa Körükcü tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 2 çocuk babası Mustafa Körükcü, belinden çıkardığı tabanca ile önce Mahmut Akif Özkaya’yı vurdu ardından aynı silahla başına ateş etti. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Körükçü ve Özkaya’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Körükcü ve Özkaya’nın cansız bedenleri, Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Evli 2 çocuk babası kuyumcu Mustafa Körükcü ile galerici Özkaya’nın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Körükcü’nün cenazesi, Hulusi Akar Camisi’nde kılınan namazın ardından Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Mahmut Akif Özkaya da Kayseri Şehir Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Diğer yandan Mahmut Akif Özkaya’nın Mustafa Körükcü’ye otomobil sattığı, satış sonrası Özkaya’nın kalan alacağını istediği, tartışmanın bu nedenle yaşandığı ortaya çıktı. (DHA)

Görüntü Dökümü

————————-

-Cenaze namazından görüntü

Haber-Kamera: Furkan KAVUKLU/KAYSERİ, (DHA)

=================================================

3) OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ ÖLDÜ; KAZA ANI KAMERADA

SAMSUN’un Çarşamba ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü Recep Yeşilyurt (63), hayatını kaybetti.

Kaza, Samsun- Ordu kara yolunda meydana geldi. Ayvacık yolunda ilerleyen Nizamettin P.’nin (70) kullandığı 55 ABL 153 plakalı ciple orta şeritten sol şeride geçmek isteyen Recep Yeşilyurt’un idaresindeki 55 ARA 416 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Yeşilyurt, ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Recep Yeşilyurt, ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Yeşilyurt, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Kazaya ilişkin soruşturma sürerken, çarpışma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. (DHA)

Görüntü dökümü:

———————

-Kaza anı güvenlik kamerası

Haber-Kamera: Mehmet Emin COŞKUNDERE/SAMSUN, (DHA)

=============================================

4) UŞAK’TA MİNİBÜSLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETLİ ÖLDÜ; KAZA KAMERADA

UŞAK’ta minibüs ile çarpışan motosikletin sürücüsü Kazım Kozak (26), yaşamını yitirdi. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, akşam saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Şehit İsmail Çetin Caddesi ile Birinci Dolunay Sokak kavşağında meydana geldi. Kazım Kozak yönetimindeki 35 BZZ 644 plakalı motosiklet ile S.K. (32) yönetimindeki 64 ACN 468 plakalı minibüs kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan Kozak ağır yaralanırken, motosiklet ise park halindeki 64 NE 510 plakalı otomobile çarparak durdu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kozak, ilk müdahalesinin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kozak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kozak’ın cansız bedeni, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Görüntü Dökümü

————————-

-Güvenlik kamerası

Haber – Kamera: Uşak, (DHA)

====================================================

5) MARDİN’DE SİLAH VE BIÇAKLI KAVGA: 3 YARALI

MARDİN’de iki grup arasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Artuklu ilçesi merkez Yenişehir Mahallesi SSK Caddesi üzerinde meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışma, büyüyerek silah ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada S.K. (40), B.A. (20) ve F.B. (18) yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan B.A.’nın başına kurşun isabet ettiği, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Bazı şüpheliler ise ifadelerinin alınması için emniyete götürülürken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

Görüntü Dökümü

————————–

-Kavgadan sonra olay yerinden cep telefonu görüntüsü

-Detaylar

Haber-Kamera: Salih KESKİN/MARDİN,(DHA)

=================================================

6) MOTOSİKLET, TIR İLE BARİYER ARASINDA SIKIŞTI: 2 YARALI

KOCAELİ’nin Başiskele ilçesi D-130 karayolunda aynı istikamete seyir halinde olan TIR ile bariyer arasında sıkışan motosiklet sürücüsü ve yolcu yaralandı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Başiskele ilçesi Karadenizliler Mahallesi D-130 Karayolu merkez istikametinde meydana geldi. İddiaya göre K.C. idaresindeki 41 AVG 486 plakalı motosiklet, aynı istikamette seyir halinde olan F.Ş. idaresindeki 41 R 2598 plakalı TIR ile bariyer arasına sıkıştı. Motosiklet sürücüsü K.C. ve yolcu M.M.A. yaralanırken ihbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yaptığı çalışmalar sonucu sıkışan sürücü ve yolcuyu çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. TIR sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Görüntü Dökümü

————————

-Olay yerinden görüntüler(Vatandaş cep telefonu kamerası)

-Olay yerinden görüntüler

-Detay

Haber-Kamera: Nazım Özgün ERBULAN/BAŞİSKELE(Kocaeli),(DHA)

=================================================

7) BURSA’DA MİNİBÜSÜN ÇARPTIĞI ÇOCUK YARALANDI

BURSA’da minibüsün çarptığı 6 yaşındaki Göktürk Ç. yaralandı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında İnegöl ilçesi Hamidiye Mahallesi Kurtuluş Sokakta meydana geldi. Abdullah S. (29) yönetimindeki 16 AKS 431 plakalı minibüs, yola çıkan Göktürk Ç.’ye (6) çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen çocuk yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı çocuk, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Görüntü Dökümü

————————-

-Sağlık ekiplerinin müdahalesinden detay

-Yaralının ambulansa bindirilmesi

-Olay yerinde detay

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ / İNEGÖL,(Bursa) (DHA)

====================================================

8) İŞ YERİNE GİREN OTOMOBİLİN ÇARPMASINDAN SON ANDA KURTULDULAR; O ANLAR KAMERADA

TEKİRDAĞ’ın Çerkezköy ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, iki araca çarptıktan sonra tuhafiye dükkanına girdi. Dükkanın önünde ürünlere bakan 2 kadının otomobilin çarpmasından son anda kurtulduğu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, akşam saatlerinde Gazi Osman Paşa Mahallesi, Fatih Caddesi üzerinde meydana geldi. G.D. yönetimindeki 34 HKU 120 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu önce minibüse, ardından da yol kenarında park halindeki 34 GTV 642 plakalı hafif ticari araca çarparak, tuhafiye dükkanına girdi. Yoldan geçen bir kişi ile tuhafiyecinin önünde alışveriş yapmak için ürünlere bakan 2 kadın, iş yerine giren aracın çarpmasından son anda kurtuldu. O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kimsenin yaralamadığı kazada araçlar ile iş yerinde hasar meydana geldi. Otomobil sürücüsü G.D., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. (DHA)

Görüntü dökümü

————————

-Tuhafiyeci önünde bekleyen kadınlar

-Otomobilin araca çarpıp kadınların üzerine gelmesi

-Kadınların son anda kaçması

-Kaza yerinden detaylar

-Tuhafiyeciye giren otomobil

-Polis ekiplerinin çalışması

-Detaylar

Haber-Kamera: Onur KAYA/ÇERKEZKÖY(Tekirdağ), (DHA)-

====================================================

9) ESKİŞEHİR’DE, 10 METRELİK YÜKSEKLİKTEN DÜŞEN KADIN YARALANDI

ESKİŞEHİR’de iddiaya göre, iki arkadaşıyla beraber alkol aldığı sırada 10 metrelik yükseklikten düşen Ayşenur Y., yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Odunpazarı ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi Kırsal Sokak’ta yaşandı. İddiaya göre, şehir manzarasının olduğu yolun kenarında iki arkadaşıyla birlikte alkol alan Ayşenur Y., dengesini kaybederek yaklaşık 10 metrelik tepeden yuvarlandı. Toprak zemine düşen Ayşenur Y. yaralanırken ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından bulunduğu yerden kurtarılan Ayşenur Y., ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Ayşenur Y.’nin iki arkadaşı ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Görüntü Dökümü

————————

-Şehir hastanesinde görüntüler

-Kadının getirilmesi

-Ayşenur Y.’nin düştüğü tepe

-Olay yerinden detaylar

-Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN/ESKİŞEHİR,(DHA)-

====================================================

10) DOMUZ SALDIRISINDAN KAÇARKEN UÇURUMDAN DÜŞTÜ, ASKERİ HELİKOPTERLE HASTANEYE ULAŞTIRILDI

SİİRT’in Eruh ilçesinde domuz saldırısından kaçarken uçurumdan düşen Hasan Toprak, askeri helikopterle hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Eruh ilçesi Dadaklı köyü Mazı Tepe bölgesinde meydana geldi. Hayvan otlatırken domuz sürüsünün saldırısına uğrayan Hasan Toprak, kaçmaya çalışırken uçurumdan düşerek yaralandı. Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesinin ardından Siirt Valiliği koordinesinde, bölgeye jandarma komandolar, güvenlik korucuları ve sağlık personelinden oluşan kurtarma ekibi yönlendirildi. Toprak buradaki ilk müdahalesinin ardından askeri helikopterle Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek, tedaviye alındı. Toprak’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (DHA)

Görüntü Dökümü

————————

– Helikopterin havalanması

– Helikopterin içinden detay görüntüler

– Yaralının taşınması

– Helikopter görüntüsü

Haber: Akif ÖZALP/ SİİRT, (DHA)-

====================================================

11) OSMANİYE’DE HASARLI BİNA 7 SANİYEDE YERLE BİR OLDU

OSMANİYE’de, 6 Şubat depremleri sonrası orta hasarlı olduğu tespit edilen ve güçlendirme başvurusu yapılmayan bina, iş makineleri ile yıkıldı. 10 katlı binanın 7 saniyede yerle bir olduğu anlar cep telefonuyla görüntülendi.

Orta hasarlıyken güçlendirme müracaatı yapılmayan binaların mahkeme kararıyla yıkımlarına başlandı. Bu çerçevede, depremlerde orta hasar alan Esenevler Mahallesi’ndeki Menekşe Apartmanı için mahkeme tarafından verilen süre içerisinde güçlendirme başvurusu yapılmadığı için yıkım kararı verildi. Cadde ve çevresindeki yollar ulaşıma kapatılıp, gerekli güvenlik önlemi alındıktan sonra binanın yıkımına başlandı. İş makinesinin darbesi ile bina 7 saniye içerisinde yerle bir oldu. O anlar ise çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. (DHA)

Görüntü Dökümü

————————-

-Binanın yıkılma anı

-Binanın yıkıldıktan sonra enkazından detay görüntüleri

-Muhtar Tarık Sesli ile röportaj

Haber-Kamera: İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

=============================================

12) ERZURUM’DA AKÜYE GİZLENMİŞ 3 KİLO UYUŞTURUCUYU ‘SU’ BULDU

ERZURUM’da durdurulan otomobilde narkotik köpeği ‘Su’ ile yapılan aramada, aküye gizlenmiş 3 kilo 450 gram metamfetamin ele geçirildi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Narkotik köpeği ‘Su’, otomobilin akü kısmına tepki verdi. Polislerce sökülen akünün içerisinden 3 kilo 450 gram metamfetamin çıkarıldı. Gözaltına alınan İran uyruklu A.A. (42), çıkarıldığı adliyede tutuklandı. (DHA)

Görüntü Dökümü

——————–

-Narkotik köpeğin arama yapması

-Polislerin söktüğü aküden uyuşturucuyu çıkarması

Haber-Kamera: ERZURUM,(DHA)

=============================================

13) İLK TÜRK ASTRONOT ALPER GEZERAVCI, BURSA’DA ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

TÜRKİYE’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Bursa’nın İnegöl ilçesinde öğrencilerle bir araya geldi. 22 günlük uzay macerasını anlatan Gezeravcı, aynı zamanda Türkiye’nin uzay misyonu ve hedeflerini de paylaşarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Türk Astronot ve Bilim Misyonu Projesi kapsamında, 22 günlük uzay yolculuğu gerçekleştiren, Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı İnegöl Belediyesi ile İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen programda öğrencilerle bir araya geldi. 22 günlük uzay macerasını anlatan Gezeravcı, aynı zamanda Türkiye’nin uzay misyonu ve hedeflerini de anlatarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu. İnegöl Belediyesi spor salonunda düzenlenen programa, Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, İnegöl Jandarma Komutanı Yüzbaşı Harun Nazlı, Emniyet Müdürü Okan Şen, Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin ile çok sayıda öğrenci katıldı.

‘AMACIMIZ, BİR ASTRONOTUN HAYAT HİKAYESİNİ ANLATMAK DEĞİL’

Sunum eşliğinde uzay yolculuğunu anlatan Gezeravcı, bu buluşmaların sebebinin, bir astronotun uzay maceralarını anlatmak olmadığını, Türkiye’nin bu alandaki vizyon ve hedeflerini duyurmak olduğunu söyledi. Gezeravcı, “Türkiye Cumhuriyeti’nin insanlı ilk uzay misyonunu tamamlamasının ardından bugün 259’uncu programımızı yapıyoruz. İnegöl’ümüzde sabah 3 farklı köyümüzde öğrencilerimizle buluştuk. Bu görevi sizlerle paylaşma çabamızın motivasyonu, 22 günlüğüne uzaya gönderilmiş bir Türk vatandaşının hayat hikayesini anlatması değil. Çünkü bu görev, bir vatandaşımızı 22 gün tecrübe sahibi etmek için değil, ülkemizin geleceği olan siz değerli kardeşlerimize, yıllardır her ortamda yaftalanmaya çalışılan öz güvenlerinizi ayağa kaldırmaya vesile olacak. Devletimizin gücünü, iradesini, dünyanın gelişmiş ülkelerinden hiçbir eksiği olmadığını net olarak idrak etmesine vesile olacak. Yapacağınız bütün işlerde, ulaşmak istediğiniz bütün hedeflerde, ilham kaynağınız olacak bir başarının net portresini gözler önüne sermek amacıyla buraya geliyoruz. Buraya kadar gelmek, bizim boynumuzun borcu. Bu bizim hikayemizin başlangıcı, bir bitiş değil” dedi.

‘EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ, GENÇLERİMİZ’

Gençlerin, Türkiye’nin en önemli zenginliği olduğunu belirten Alper Gezeravcı, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve devlet büyüklerimizin ısrarla her yerde belirttiği gibi, en büyük ve güvendiğimiz, teminatımız dediğimiz, toprağımızın altındaki doğal zenginlikler değil. Toprağımızın üstündeki asıl değerlerimiz. Siz gençlerimizsiniz. Lütfen daha bu yaşlardan itibaren üniversite hayatınızda ve mezun olur olmaz, hayatınızın kariyer açısından ilk dönemlerinde, bu ülkenin çok önemli projelerinin içerisinde yer alacağınızın idrakiyle, bugünlerden sırtınızda taşıdığınız o küfenin içini doldurun. Hayatta bir başarıya erişmek için 50’li, 60’lı yaşlara kadar bekleyeceğinizi, bunun için zamanınız olacağını düşünmeyin kardeşlerim” diye konuştu.

Alper Gezeravcı, konuşmasının devamında, uzaya gidiş yolculuğunun başvuru aşamasından aldığı eğitimlere, tüm aşamaları tek tek sunum eşliğinde öğrencilere anlattı. Aynı şekilde uzay yolculuğunu da fotoğraflarla süsleyerek öğrencilere detaylarıyla anlatan ve uzayda yapılan deneyleri de paylaşan Gezeravcı, bu alanda Türkiye’nin yeni hedeflerine ilişkin de öğrencilere bilgiler verdi. (DHA)

Görüntü Dökümü

————————–

-Alper Gezeravcı’nın öğrenciler tarafından karşılanması

-Salondan detaylar

-Alper Gezeravcı’nın konuşması

-Hediye takdimi

Haber: Yavuz YILMAZ Kamera: İNEGÖL (Bursa), (DHA)

=============================================

14) BATMAN HAVALİMANI’NDA SİLAHLI VE BOMBALI SALDIRI KONULU TATBİKAT YAPILDI

BATMAN Havalimanı’nda, güvenlik önlemlerinin güçlendirilmesi ve acil durumlara hazırlıklı olunması amacıyla 35 personelin katılımıyla silahlı ve bombalı saldırılara karşı tatbikat yapıldı.

Batman Havalimanı’nda yolculara, yolcu dışındaki kişilere, uçaklara ve kritik tesislere yapılabilecek her türlü saldırıları ve sabotajları önlemek, bunların sonuçlarını ve etkilerini en aza indirmek, görevli personelin muhtemel harekat tarzını belirlemek amacıyla Havalimanı Mülki İdare Amiri Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş başkanlığında ve Batman Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü koordinesinde ‘Havalimanına silahlı ve bombalı saldırı’ konulu tatbikat gerçekleştirildi. Tatbikat, Devlet Hava Meydanları Müdürlüğü İtfaiye Şefliği ve Özel Güvenlik Şefliğinin de katılımı ile toplamda 35 personelle gerçekleştirildi. (DHA)

Görüntü Dökümü

—————————-

-Havaalanına bombalı ve silahlı saldırı

-Ekiplerin şüpheli araç üzerine harekete geçmesi

-Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi

-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Bayram AYHAN/BATMAN, (DHA)



Source link

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.